Deepfields x Totem Tribe w/ NTFO (RO)

Deepfields x Totem Tribe w/ NTFO (RO)

Deepfields x Totem Tribe w/ NTFO (RO)
április
21
péntek 23:30
Koncertterem

Deepfields x Totem Tribe w/ NTFO (RO)

  • Elektronikus

Április 21-én a Totem Tribe és a Deepfields törzs egyesíti erőit az A38 hajó gyomrában. Segítségül hívják a román minimal duot, NTFO-t, akiket a két törzs küldöttjei segítenek majd ki. Li & Baco vezet körbe minket Vedat Akdağ-zsal erősítve az utazás élményét, a látványvilágért pedig a Szobafény felel majd. A már így is különleges hétvégét az A38 szülinapja teszi még inkább felejthetetlenné.

Ha a zene egy külön tért alkot a képzeletben, akkor a minimál egy nagyon tágas környék, ahol a a gondosan adagolt gliccsek és apró zajok óvatosan csipkézik a végtelen horizontot. Azt a vidéket, ahol a rominimal virágzik, átjárja egyfajta selymes elegancia. Ennek a vidéknek a síkján krúzol keresztül a két csibész, NTQ és Fort összeforrásából NTFO, játákos hangzásvilággal, olykor diszkrét jazzes, funkos mikroelemekkel, szigorúan a szeretett műfaj határain belül.

◾️NTFO (Bondage Music- Organic) - RO
https://soundcloud.com/ntfo
◾️Li & Baco (Szoba Studio)
https://soundcloud.com/szobastudio
◾️Vedat Akdağ ( Suck My Mustache, Totem Tribe)
https://soundcloud.com/vedatakdag

Visual: Szobafény


Esemény a facebookon

A helyszín

A20 ≋ 20 years 20 nights ≋

Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főerére. A húsz évet húsz estével ünnepeljük. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúl...