A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Elhalasztva: New Model Army (UK)

Elhalasztva: New Model Army (UK)

Elhalasztva: New Model Army (UK)
december
9
szerda 20:00
Koncertterem

Elhalasztva: New Model Army (UK)

  • Elektronikus
  • Indie

A koncert 2021 október 28-án lesz megtartva.

Nagyszabású turnéra indul az idén negyven éves New Model Army, melynek részeként tavalyi teltházas koncertjük után újra fellépnek az A38 Hajón is. Az állítása szerint energiái szerint csúcsán járó zenekar diszkográfiájának kiemelkedő darabjaiból, azaz 17 nagylemez legjobb dalaiból válogatja össze jubileumi, három órás koncertműsorát.

New Model Army (UK)

  

Az 1980-ban alakult New Model Army karriere során számos stílust érintett: aggattak rájuk post-punk, folk-rock, political-rock, goth és metál címkéket is, de progresszivitásuk bebizonyította, hogy egy stílushoz vagy holdudvarhoz sem sorolhatók igazán. Ezzel a sokszínű, folyton változó világgal jutottak milliós lemezeladásokhoz és olyan hűséges rajongótáborhoz, akik évtizedek óta kitartóan követik az útjukat.

Kevesen képesek ennyi idő után a megújulásra, azonban a brit kvintettnek bárminemű görcsölés, művészi és kereskedelmi kompromisszumok nélkül sikerült. A 2010 után (eddig) kiadott négy albumuk, a ’13-as Between Dog and Wolf, a ’14-es Between Wine and Blood, a ’16-os Winter és a tavaly megjelent – a Hajón is bemutatott – From Here albumuk mind ékes példái annak, hogy a Justin Sullivan gitáros-énekes és csapata szüntelen kreatív energiával rendelkeznek. Negyven év és tizenhét album legjobb dalai az előkarácsonyi ajándékunk idén: december 9-én élőben az A38 Hajón!

  

Videók

Linkek

Galériák

  • New Model Army (UK)

    15
  • New Model Army (UK)

    22

A helyszín