Nahko (Nahko and the Medicine for people) solo (US), River Roots

Nahko (Nahko and the Medicine for people) solo (US), River Roots

Nahko (Nahko and the Medicine for people) solo (US), River Roots
augusztus
30
kedd 19:30
Tetőterasz

Nahko (Nahko and the Medicine for people) solo (US), River Roots

  • Pop
  • Világzene, Népzene

Nahko Bear, a Nahko and the Medicine for the People amerikai világzenei együttes frontembere szólókoncertjén egy olyan világsztárral találkozhatunk, aki minden szívet felforrósít, minden lelket elbűvöl dalaival.

Nahko Bear a Nahko and the Medicine for the People amerikai világzenei együttes frontembere. Portlandben, Oregon államban született, puerto rico-i és filippínó származású, fiatalon örökbe fogadták és fehér családban nevelték fel. Csak a húszas évei elején találkozott a szülőanyjával. Nem sokkal ez előtt a találkozó előtt írta az "Early February" című dalt; egy olyan nőről ír le, aki túl fiatal ahhoz, hogy terhes legyen, aki egy olyan nő ágyába teszi a babáját, akivel még soha nem találkozott. Bear inspirációja a kulturális szakadékok áthidalásának vágya, és hatéves kora óta zenei hajlam, amikor elkezdett zongorázni. Dolgozott zongoratanárként és zenei igazgatóként is. 2012-ben kutyájával egy furgonban körbeutazta az Egyesült Államokat. 2017-ben adta ki My Name Is Bear című szóló-albumát.

  

  

Az estet felvezeti a vidám folk-roots együttes, a River Roots.

A  szabad szellemű River Roots duó egy énekes-dalszerző, akusztikus folk-roots páros az Egyesült Királyságból, akik tudatos, szívhez szóló zenét játszanak.
Merülj el a gyógyító harmóniákban, miközben a jó hangulat és a pozitív energia felemeli a lelkedet.
Az utazásaik során szerzett mélyreható élmények és kapcsolatok inspirációja által a River Roots egy egyedülálló, szívből fakadó utazásra viszi a közönséget.
Zenéjükben gyengéd átmenetet képeznek, ahogy zökkenőmentesen szövik bele a megnyugtató dallamokat a vidám, funky dalokba.

  

Galéria

A helyszín