Nagyúr, Verőköltő

Nagyúr, Verőköltő

Nagyúr, Verőköltő
június
22
szerda 20:00
Tetőterasz

Nagyúr, Verőköltő

  • Rock

Nyárindító zenei kirándulás két teljesen fura rockzenekarral, akik az underground sosem létezett rétegének zenélnek, és beszélnek összevissza az érzéseikről meg a világról alkotott zavaros elképzeléseikről.

• Nagyúr

A Nagyúr az Isten Háta Mögött két alapítója, Pálinkás Tamás és Bokros Csaba által összehozott furarock zenekar, amiben megtalálható az elődzenekar nem hétköznapi zeneisége és szövegvilága, valamivel hallgatóbarátabb formában. Szikár alternatív gitárzene, kicsavart magyar nyelvű szövegekkel, ami igencsak hiánycikk a jelenlegi hazai undergroundban. Első kislemezük, az "Arra várok, hogy minden egyes hangból csönd legyen" nagyon sok pozitív kritikát kapott, idén pedig jön az első nagylemez.

Fb:  https://www.facebook.com/nagyur.band

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3GWYD4cd7fCiemn9mT23Ar...


• Verőköltő

Kísérletező art-rock filozofikus és önreflexív szövegvilággal. A Verőköltő magában foglalja a lágy szépelgést, a kemény zúzást és az elektronikus püttyögést. A verőfényben kelő zenekar által eddig létrehozott 4 nagylemez borítói összeillesztve egy képet adnak ki, a címeik összeolvasva pedig egy versikét: "én előttem - későbe ér - féltve őrzött - eltévelyedés". A 11 éves zenekar trióként indult, 3 éve bővült kvintetté.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0xhFxnJdgQl0H2K9weaU43...


Esemény a facebookon

A helyszín