Nagy Bogi, vendég: Blansch

Nagy Bogi, vendég: Blansch

Nagy Bogi, vendég: Blansch
augusztus
15
csütörtök 20:00
Tetőterasz

Nagy Bogi, vendég: Blansch

  • Pop

Nagy Bogi:

Az idén 2 éves debreceni zenekar 2024-ben nagy mérföldköveket ér el, hiszen márciusban megjelent első nagylemezük Rendetlenség Remekműve címmel, amit Budapesten a Dürer Kert kistermében mutattak be elsőnek egy elővételben teltházas koncerten, amit több vidéki állomás is követett, valamint a Budapest Parkban is felléphetett Bogi a csapattal a Honeybeast vendégeként. Nyáron pedig a Campus fesztivál Nagyszínpadán és az EFOTT-on is összefuthatunk a zenekarral!
A zenekar ezt a rendkívüli évet és nyarat szeretné a tavalyihoz hasonlóan az A38 hajó teraszán veletek megünnepelni. Sok újdonsággal készülnek, szóval nem érdemes kihagyni!

★Nagy Bogi social: https://linktr.ee/nagybogi

Blansch:
A fiatal Blansch nem ismeretlen a hazai zenei életben. Volt közös projektje B. Nagy Rékával, a toldyuusooval és Kapitány Mátéval is, egyéb elismerései mellett a 2022-es Petőfi Nagylemez Program pályázaton is nyert. Tavaly adta ki első lemezét Szárnypróba címmel, melyen a modern popos hangzások egy személyes, sokszor igen komoly traumákat feldolgozó szövegvilággal találkoznak. Blansch nem a kizárólag kikapcsolódni vágyó, zenét csak relaxálásból hallgató füleket fogja meg, hanem azt is, aki mélyebb tartalomra vágyik. Dalait ezúttal zenekari kíséretben tárja a közönség elé tehetséges hangszeres barátaival.

Blansch Spotify:

https://open.spotify.com/artist/3ayr9hpwhjojhJ4wuqVQED?si=-1hI0jirSD2BtXE_FI-iGw&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1hnn0D82r9fCF8EU30W3XBTIFRenfQ0KR2eDhC-KTYqZgb5VULB1ALDbs_aem_AYYQerQymAiL8PqNyHV-_Jun5OePJMZdb8d7b_X80bpr-4U_-bilCSCJIdNyA7r9JyFaS7810iaL1Gq6KSFTunSM&nd=1&dlsi=27f2227de5e84046

19:00 KAPUNYITÁS
20:00 Blansch
21:00 Nagy Bogi


A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósul meg.

Esemény a facebookon

A helyszín

Felhangolva

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósul meg.

A38 Tetőterasz