Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

Müller Péter Sziámi AndFriends, Trampúr

Müller Péter Sziámi AndFriends, Trampúr

Müller Péter Sziámi AndFriends, Trampúr
december
4
szombat 19:30
Koncertterem

Müller Péter Sziámi AndFriends, Trampúr

  • Rock

Az A38 hajó színpadán a Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar. Ez alkalommal a koncert egy részében a SZIÁMI zenekar 91-97-es felállása (Angler Ákos, Kardos Endre 'Bozi', Markó Tamás. Müller Péter Sziámi, Óvári Miklós, Polgár Péter, Sóos Tamás Attila) lép színpadra, és olyan dalokat fognak elővenni, amiket már sok-sok éve nem hallhatott a közönség. Az AndFriends műsorában pedig az URH-tól a legfrissebb dalokig válogat a zenekar jó szokása szerint.

Kérjük, a hajóra érkezéskor készítsd elő a védettségi igazolványod, valamint a személyi igazolványod vagy az útleveled, ezzel is segítve a beléptetés gördülékenységét. A hatályos jogszabályok alapján a különböző védettségi igazolványok fizikailag vendégeinknél lévő személyazonosító igazolvány, vagy útlevél együttes felmutatásával érvényesek.

Elfogadjuk védettség tényéről kiállított plasztikkártyát, EESZT applikációt, EU Green Passt, valamint 7/2021. (IV.29) KKM rendeletben felsorolt országok védettségi igazolványát. 18 éven aluli nem védett személy csak védett szülővel vagy törvényes képviselővel érkezhet, életkorát személyazonosító igazolvánnyal, útlevéllel vagy diákigazolvánnyal szükséges igazolnia.

Vezetői engedélyt, illetve az okmányokról készült fotót, scant, PCR tesztet, közvetlenül oltás után kapott igazolást vagy bármely egyéb dokumentumot nem áll módunkban elfogadni. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni, érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk.

Esemény a facebookon

Müller Péter Sziámi AndFriends

Müller  Péter Sziámi, Kirschner Péter, valamint Varga Orsolya,Tóth Márton,  Bakos Zita és Winterverber Csaba, valamint az összes kedves hallgató és  érdeklődő zenekara - a Sziámi zenekar folytatása, a legjobb URH  dalokkal. Egy zenekar, aminek lassan negyven éves múltja és  megkérdőjelezhetetlenül érvényes jelene van. A Sziámi AndFriends a hazai  rockzene és alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja.Az  Élet és Irodalom szerint „Magyarország egyik legjobb koncertzenekara”  immár hatodik éve járja az ország klubjait, fesztiváljait. Ez idő alatt 3  lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a Szeretni még, Cukortükör,  Éjszakás nővér, Államosítani kéne, de emellett az underground zenei  hagyományok őrzői is. Tiltott és tűrt dalok 1980-tól napjainkig. URH,  Kontroll Csoport és Sziámi. Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Besúgók  és provokátorok, a Kicsi kicsiszolt kő, a Testből testbe vagy a  Világegyetemista a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szól, mint  születésekor.

  

Linkek

Galériák

  • Müller Péter Sziámi AndFriends

    34

A helyszín