Müller Péter Sziámi AndFriends - Testből Testbe ráadáskoncert, AŽUR

Müller Péter Sziámi AndFriends - Testből Testbe ráadáskoncert, AŽUR

Müller Péter Sziámi AndFriends - Testből Testbe ráadáskoncert, AŽUR
február
17
vasárnap 20:00
Koncertterem

Müller Péter Sziámi AndFriends - Testből Testbe ráadáskoncert, AŽUR

  • Rock

A február 16-i Testből Testbe koncertre villámgyorsan elfogytak a jegyek. Ezért közkívánatra február 17-én, vasárnap még egy koncertet ad a zenekar.

Ezen az estén a zenekar a Testből Testbe című legendás Sziámi album dalait is előadja, természetesen egyéb saját dalok mellett a budapesti A38 Hajón. Vendég: Ónodi Eszter. A vasárnapi nap különlegessége, hogy vendégként a zalai hősök is színpadra lépnek: Markó Tamás, Kardos Bozi Endre és Polgár Péter. Ők a Sziámi Testből Testbe korszak zenészei.

Előzenekar: AŽUR

Esemény a facebookon

Müller Péter Sziámi AndFriends

A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar derűsen és merészen  termékeny, innovatív, ugyanakkor szigorúan és lazán hagyományőrző  alkotócsoport. Mint neve is mutatja, kipróbált baráti társaság, amely  egyenként és együtt is megjárta a szocializmus és a posztkapitalizmus  legjobb tűrt és tiltott formációit. Ebből következően ők azok, akik  folyamatosan karbantartják az URH, a Kontroll-Csoport, a Sziámi, a korai  Európa Kiadó és néhány más fontos, megszűnt vagy ritkán létező formáció  kiemelkedő dalait. Ezek a számok meghökkentő/természetes módon ma újra  ugyanúgy - ha nem erősebben - hatnak, mint megszületésük pillanatában. A hat éve aktívan együtt zenélő  AndFriends Budapesten mostanában számos zsúfolt, gyakran dupla koncertet  adott a főváros nagyobb, mértékadó helyszínein és kihagyhatatlan  fesztiválzenekarként is számon tartják.  

A zenekar legújabb,  NEVESS MAGADRA! című albuma idén januárban jelent meg. Természetesen a  koncerten az újabb dalokból is hallhat jó néhányat a nagyérdemű.

A baráti társaság tagjai:
Müller Péter Sziámi - ének, dalszövegek, (URH, Kontroll, Sziámi)
Kirschner Péter - zeneszrzés, gitárok, vokál (URH, Európa Kiadó, 2. Műsor),
Roszik Hella - ének, hegedű (Pintér béla és Társulata)
Varga Orsolya - billentyűs hangszerek (Európa Kiadó, Orkesztra Luna)
Angler Ákos - dobok (Sziámi, Anima Sound System, Odett)
Winterverber  Csaba - basszusgitár (Európa Kiadó, Napra) 

  

Linkek

Galériák

  • Müller Péter Sziámi AndFriends

    2019. február 16.

    34

A helyszín