A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Elmarad: Mörk

Elmarad: Mörk

Elmarad: Mörk
szeptember
23
szerda 20:00
Koncertterem

Elmarad: Mörk

  • Hiphop, Funk, Soul
  • Jazz

Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a koncert elmarad. A megváltott jegyeket visszaváltjuk a hajó pénztárában vagy egy a jegy visszaváltását kezdeményező e-mailt követően, amelyet az info@a38.hu-ra írsz, s melyhez csatolod a jegyed vagy a Barion tranzakciós azonosítódat.

100% MÖRK ...de rég volt ilyen! 25% Novan, Dani, Jason & Márk, 0% bárki és bármi más, 100% élő zene, 0% playback, 110%-os szólás, 60%-nyi dal, 30% impró, 10% stand-up, 90% Közép-Kelet Európa, 10% Amerika, 33% mélymerülés, 33% lélekemelés, 33% elszállás, 99%-os új dalok, 100% fejbólogatás! Hangulathegyek & egy lehelletnyi Jaaaaaazzzzz

Mörk

100% MÖRK
...de rég volt ilyen!

25% Novan, Dani, Jason & Márk
0% bárki és bármi más
100% élő zene
0% playback
110%-os szólás
60%-nyi dal
30% impró
10% stand-up
90% Közép-Kelet Európa
10% Amerika
33% mélymerülés
33% lélekemelés
33% elszállás
99%-os új dalok
100% fejbólogatás
Hangulathegyek 
& egy lehelletnyi Jaaaaaazzzzz

A  Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, mely elgondolkodtató  társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel,  improvizációval és más stílus elemekkel együtt egy különleges zenei  élményt nyújt a hallgatónak.

A ma már Fonogram és Artisjus díjas zenekar  először barátaik nappalijában, mászóteremben és egyéb nem megszokott  helyszínen adott koncerteket, melyeknek híre gyorsan elterjedt a  budapesti undergroundban, így nem sok időnek kellett eltelnie, hogy  szélesebb közönség is megismerhesse a zenekart. A Mörk sorban végigjárta  a legnagyobb magyar klubokat és fesztiválokat: A38 Hajó, Akvárium Klub,  Budapest Park, Sziget, Volt, Művészetek Völgye. 

Az  itthoni lehetőségek mellett szerte a világban, számos nemzetközi  fesztiválokon is bemutatkozhattak már: a hamburgi Elb Jazz Fesztivál  nagyszínpadán, a Leverkusener Jazztage nagyszínpadán, a groningeni  Eurosonic Noorderslagon, a hamburgi Reeperbahn Fesztiválon, a New York-i  Mondón, a bécsi Waves Viennán, a Tallin Music Weeken, a Budapest  Showcase Hub-on vagy a poznani Spring Break-en is.

  

 

  

  

Linkek

Galériák

  • Mörk
    2

A helyszín