MIND1 - Életünk legszebb dalai

MIND1 - Életünk legszebb dalai

MIND1 - Életünk legszebb dalai
szeptember
15
péntek 20:30
Tetőterasz

MIND1 - Életünk legszebb dalai

  • Rock

Immáron több mint 6 éve, hogy nem lépett színpadra a Mind1 zenekar, amely főleg a kétezres években volt igazán aktív, de gyökerei egészen a kilencvenes évek legelejére nyúlnak vissza.” Most újra összeállnak egy koncert erejéig, ahol minden bizonnyal a három lemez legfontosabb dalai mind-mind elhangoznak majd.

MIND1

Immáron több mint 6 éve, hogy nem lépett színpadra a Mind1 zenekar, amely főleg a kétezres években volt igazán aktív, de gyökerei egészen a kilencvenes évek legelejére nyúlnak vissza. (Első koncertjét 1990. decemberében láthatta a közönség a néhai Fiatal Művészek Klubjában, és ott voltak a legelső (Diák)Szigeten is 1993-ban).

1999-ben megjelent ugyan egy demo kazettájuk „Jönnek!” néven a Rockworld kiadónál, de a hivatalos debütáló CD csak 2003-ban jelent meg „Nászhaláltánc” címmel, szerzői kiadásban. Ezt követte a 2005-ös „Sóskönnyek, tengerek” a BHB Music gondozásában, majd a 2010-ben napvilágot látott „Nyögve-nyögve hajt” album, szintén szerzői kiadásban.

Ezekben az években a zenekart számos országos fesztiválon és klubkoncerten láthatta a közönség, sőt, több alkalommal olyan csapatok vendégei voltak, mint a Kispál és a Borz, a Pál Utcai Fiúk, a Quimby, vagy a Hiperkarma.

A végső zenekari felállás 2002-ben alakult ki, és ez is maradt 2010-ig, amikor a zenekar nem oszlott ugyan fel, de álomba merült. 2011-től a gitáros-énekes frontember, Rajczi-Juhász Miklós „Búsulójuhász” néven önálló zenei projektet hozott létre, amelyben szintén Szöllősi Csaba veri a dobokat; Temesvári Bence hegedűs több zenei formáció állandó szereplője (Petruska András, Madrass), míg Menyhei Balázs billentyűs és Földes Gábor basszusgitáros az elmúlt években főleg a polgári hivatásaiknak éltek.

2017. szeptember 15-én, pénteken Budapesten, az A38 hajó teraszán újra összeállnak egy koncert erejéig, ahol minden bizonnyal a három lemez legfontosabb dalai mind-mind elhangoznak majd.

A Mind1 zenekar tagjai:
Rajczi-Juhász Miklós - gitár, ének
Temesvári Bence – hegedű, vokál
Menyhei Balázs – billentyű, vokál
Földes Gábor – bass
Szöllősi Csaba - dob

Galériák

  • MIND1
    MIND1
    2

A helyszín