Be Massive Boat Party After A38

Mike Hulme (UK), Sikztah, Metha, Mira, Lucky 23

Justpeet, LNF, Out Of Sync, SLN, Peter Schmid

Idén tavasszal a Be Massive csapata újra elhozza a tavaly már sikeresen debütált hajós bulit. Londonban prémium partysorozatként közismert Elite Force Boat Partyja a Temzén. Ez az, amit Budapestre, a Dunára, még nagyobb kivitelben álmodott meg a magyar rendezvényszervező csapat.

JEGYÁRAK:

Elővétben az Európa Hajóra és az A38-ra: 2500 Ft

Rendezvény napján CSAK az A38-ra:  2000 Ft

Rendezvény napján az Európa Hajóra és az A38-ra: 3000 Ft

Be Massive Boat Party After A38

Idén tavasszal a Be Massive csapata újra elhozza a tavaly már sikeresen debütált hajós bulit.

    Londonban prémium partysorozatként közismert Elite Force Boat Partyja a Temzén. Ez az, amit Budapestre, a Dunára, még nagyobb kivitelben álmodott meg a magyar rendezvényszervező csapat.

     Az est emlékezetesnek ígérkezik, mivel a szervezők igyekeznek mindenből a legjobbat nyújtani. Néhány részlet:

    - 4 dj  - Mike Hulme (UK)

             - Metha
              - Mira
              - Sikztah

      Magyarország egyik legjobb hangtechnikája lesz amit a BURN épít be csak erre a bulira. A hangtecnika a Coke Club Outline Butterfly rendszere lesz. Ez is garancia arra, hogy ne csak a program, a hajó, a panoráma, de ami a bulin a legfontosabb, a hang és csúcs minőségben szóljon. Karmolni fog!

    Az Európa teremben Sikztah és Mira  melegíti a hangulatot, utána a fő vendég Mike Hulme ( UK) – U&A Records -, a tech-funk  brit királya áll a lemezjátszók mögé. .

    *MIKE HULME: a tavalyi nagysikerű Balaton Sound szettje után ismét ellátogat hozzánk.

    December óta stúdióba vonult és új zenéjét egyenesen a Chemical Brothers fogja pörgetni a dj szettjeiben.

    Mike 8 éven keresztül dolgozott az “Introspective” név alatt! Biográfiájához több mint 25 kiadott zene tartozik és 3 DJ mix, amelyek olyan válogatásokba is bekerültek, mint Ministry of Sound, Fabric Live, Y4K vagy a Sony playstation egyik játéka!

    Tokióban már 21 évesen giga headliner volt, és exclusive Japán megjelenésű dupla mix kiadványt készítettek vele.

    Ma már elmondhatjuk, hogy letette névjegyét az underground zene történelmében. 2009-ben úgy döntött, hogy itt az idő másba fogni és saját neve alatt kezdett el dolgozni! Még ebben az évben aláírta új szerződését Elite Force új, de már legendásnak mondható kiadójával, a U&A Recordings-szal. Az első egyéni munkája a U&A-nél, 100mg címen jelent meg, mely a rajongók és a szakma szerint az év egyik lenagyobb techno muzsikája volt! Függetlenül a zenei stílusoktól, Mike groove-jai valahogy minden embert lekötnek, melyet gyakran jellemeznek hipnotikus tech-es hangzásnak! Ilyen ritmusok gyártásánál, nem felejti el, hogy zenéje táncolható legyen és arra is figyel, hogy a felpörögjön rá a közönség. DJ-ként pedig fontosnak tartja, hogy olyan set-eket rakjon össze, amelyek több féle stíluson át vezetnek és lekösse a hallgató figyelmét úgy, hogy akár fejest ugorva a zenében akár egy órára elmerüljön az illető az Ő világában!  Ma már olyan nagyságok játszák zenéit, mint Carl Cox, Slam, Popof vagy Laurent Garnier, és hamarosan a Chemical Brothers is.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.