Kedves Látogatók! 2018.10.23-tól új étlappal várunk benneteket éttermünkben! Gyertek el, kóstoljátok meg és mondjátok el véleményeteket! Várunk mindenkit szeretettel!

Mátyás Attila Band

Mátyás Attila Band

Mátyás Attila Band
június
16
szombat 20:30
kiállítótér

Mátyás Attila Band

  • Rock

Mátyás Attila, akit jól ismerünk az F.O. System, a Sex Action és az Agnus Dei zenekarok énekes/gitárosaként és frontemberként, s aki 2001 óta önálló előadóként, Mátyás Attila Band nevű csapatával lép fel, ezen az estén lázba hozza a tetőterasz közönségét.

Mátyás Attila Band

A ’86 és ’91 között ténykedő F.O.  a hazai dark kitüntetett bandája volt. Annak ellenére, hogy mindössze egyetlen elszállós, éjsötét korongjuk jelent meg, és mindössze egy árva videoklippel próbálkoztak, a banda mégis nemzedéki miheztartási pontnak számított. Tömény underground. A változó idők változást hoztak. Mátyás Attila mocskos rockot próbált a Sex Actionnel, és a csajozós, szakadt imidzs éppoly jól állt neki, mint a szplín nagyköveti posztja.

Később már az Agnus Dei énekes/gitárosi állásában találjuk, majd 2001-től önálló előadóként, Mátyás Attila Band nevű zenekarával lép fel. Modern, energikus, elszállt rock ez, egyedi dallamvilággal és mély szövegekkel. Lüktet, lehúz, vagy épp altat és befed. A banda 2003-ban hozta ki debütjét (Föld és az Ég), majd 2007-ben követte el újabb, Mélyen című korongját, mely kereskedelmi forgalomba nem került. Az Újra kezded című legújabb album pedig tavaly nyár óta forog.


Felállás:
Mátyás Attila – ének, gitár
Bense Sándor – basszusgitár, vokál
Gerő Balázs – dob, vokál

Közreműködik:
Farkas Töpi – gitár, vokál

Galériák

  • Mátyás Attila Band
    1
  • Monster Magnet (US) - Celebrating The A&M Years Live, Mátyás Attila Band

    2016. március 31.

    40

A helyszín

kiállítótér