Elmarad: Manu Delago Ens.: Circadian (AT)

Elmarad: Manu Delago Ens.: Circadian (AT)

Elmarad: Manu Delago Ens.: Circadian (AT)
április
16
csütörtök 20:00
Koncertterem

Elmarad: Manu Delago Ens.: Circadian (AT)

  • Jazz
  • Komolyzene

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a világméretű  egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve  elmarad az idén 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál.
 Mindent elkövetünk azért, hogy az eseménysorozat látogatóit folyamatosan  tájékoztassuk az elmaradt programokkal kapcsolatos tudnivalókról. A  megvásárolt jegyek visszaváltására a fesztivál weboldalán lesz  lehetőség, ennek módjáról és részleteiről hamarosan a  www.btf.hu oldalon találhatnak információt.


Manu Delago egy 21. században fejlesztett ütőhangszer, a handpan nemzetközi hírű játékosa, olyan ikonikus művészekkel és együttesekkel dolgozik, mint Björk, Ólafur Arnalds, a Cinematic Orchestra vagy Anoushka Shankar. Az A38 koncerthajón Circadian című, 2019-ben megjelent lemezének anyagát mutatja be.

„Az album írása előtt hónapokon keresztül turnéztam, gyakorlatilag megállás nélkül. Kezdett egybemosódni az álmaimban minden, amit akkoriban átéltem, és elgondolkodtam rajta, milyen sokféle élményt próbál meg feldolgozni az agyunk alvás közben. Tudatosítanom kellett magamban, mennyire fontos szerepet játszik életünkben a minőségi alvás” – idézte fel Manu Delago a lemez koncepciójának forrását.

Előző lemeze, a többszörös díjnyertes Parasol Peak extrém körülmények között született: egy hegyen rögzítették, így élőben nem lehet a felvételhez hűen megszólaltatni. Delago ezúttal olyan zenészeket gyűjtött maga köré, akikkel a Circadian dalai koncertszituációban is kiváló minőségben hangoznak fel.

A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében az A38 Hajóval közös programként, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg. 

JEGYVÁSÁRLÁS A BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL OLDALÁN

  

A helyszín