A38 Tetőterasz

A38 születésnap: Manoya lemezbemutató, Coals (PL), Maxisun

Az áprilisi tavasz és az A38 születésnapi hétvégéje elhozza Manoya legújabb Against All Odds & Against None című lemezét a hajó teraszára. Az élő premiert és az estét két szuper banda, a lengyel Coals és a hazai Maxisun koncertjei kísérik.

Manoya

Manoya, azaz Hodosi Enikő Rebirth című dalával jelent meg először a hazai rádiókban. A dalszerző-énekesnő a NEO zenekar tagjaként és számos vendégszereplés (Žagar, The Trousers, Freshfabrik, Amber Smith) során vált ismertté a magyar zenei színtéren.

2012 decemberében megjelent első szólóalbuma, a Hundred Arms, amelynek különlegessége, hogy az akusztikus világot finom elektronika fűszerezi, de a legfontosabb összetevő mégis Enikő folyton megújuló éneklési stílusa, életfilozófiája és szövegei.

A második Manoya-album "Against All Odds & Against None" címmel folytatja az első lemez érzékenységét, azonban tapasztaltabb, még felszabadultabb világgal igyekszik túlmutatni azon.

 

A zenekar tagjai
Hodosi Enikő: ének, gitár, billentyűsök
Oravecz Péter: gitár
Kovácsovics Dávid: gitár
Kiss Árpád: billentyűsök, trombita
Csizmás András: bőgő, basszusgitár
Szabó Sipos Ágoston: dob, elektronika

Lemezek
Hundred Arms, 2012

Coals (PL)

A Coals egy fiatal lengyel duó,. melynek tagjai Katarzyna Kowalczyk és Łukasz Rozmysłowski. Névválasztásukat a hely inspirálta, ahonnan jönnek, Szilézia, a bányák világa. 2014 óta működnek, s gyorsan népszerűkké váltak a világhálóra feltöltött dalaiknak köszönhetően. Azóta nagy népszerűségnek örvendnek, körbeturnézták fél Európát, s most eléső ízben lépnek fel Magyarországon.

Maxisun

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.