Maluridé, Stefania Avolio (IT)

Maluridé, Stefania Avolio (IT)

Maluridé, Stefania Avolio (IT)
október
7
péntek 21:00
orr stúdió

Maluridé, Stefania Avolio (IT)

  • Elektronikus
  • Komolyzene
  • Pop

 Maluridé

A Maluridé formáció 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. Műfajukat leginkább lírikus, ének központú, elektronikus hangzásvilág jellemzi, néhol elrejtett klasszikuszenei harmóniákkal. A csapat tagjai ugyan Zeneakadémiát végeztek, mindannyian már a formáció megalakulása előtt kacsingattak a könnyű-, és az alternatív zenei irányok felé. Keep on trying című dalukkal bekerültek az idei év Telekom Electronic Beats - Szelektor pályázatának legjobb 10 pop dala közé, emellett az ELLE Magyarország különdíját is magukénak tudhatják.

Viszkeleti Júlia – ének, (zeneszerző-szövegíró)
Farkas Virág Zazie – billentyű, vokál
Hodován Milán – elektronika, billentyű

"Ez nem a zene nélkül mit érek én, hanem ez a mit ér nélkülem a zene! Nem lehet mindig jól szeretni. Az emberi test hanyatlása; férfiak és nők a boncasztalon, kézen fogva; jéghideg gyümölcsök a tengerparton. A szürreális kígyóbűvöléstől a lefojtott technóig; detektívpornó-blues; szívizomláz;…"

   

Stefania Avolio (IT)

  

Veronában született és nagyon fiatalon kezdett zongorázni.
A veronai (IT) Konzervatóriumban végzett zongora szakon.
Lorenzo Masotto zeneszerzővel és zongoraművésszel több darabon dolgozott együtt és 5 alkalommal együtt léptek fel egy kaliforniai turnén 2018-ban.
2020-ban komponált és kiadott egy "Natural Element" című modern klasszikus albumot zongora és ének loopokkal, amelyet Európa-szerte lelkesen fogadtak a kritikusok.
Július 28-án jelent meg második albuma, a "Roots of Rebirth", amely a pop és az elektronikus műfajok keveréke kortárs merítésben.
Műfaja az elektronikus szintipopot éteri hanggal, mély háttérhangokkal és klasszikus hangzás ihlette zongorával ötvözi.

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió
Liveurope 2022/2023

A Liveurope új páneurópai könnyűzenei együttműködés, amely az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával és tizennégy európai klub, kulturális intézmén...

Electrosessions