MAJRÉ / Yung Alvin

MAJRÉ / Yung Alvin

MAJRÉ / Yung Alvin
július
26
szerda 19:30
Tetőterasz

MAJRÉ / Yung Alvin

  • Elektronikus
  • Pop

Szomorúfiú-zsinat az A38 Hajón? Mi ez, egy crossover episode? Bizony, érkezik az A38 tetőteraszára a felnövésen túlesett MAJRÉ és a mókusként rejtőzködő Yung Alvin, hogy egy epikus nyárközepi sírós-táncolós, táncolós-sírós hepajra invitálja az ifjú emófelekezetet. 

Pöpec line-upunk az alábbiak szerint alakul:

Yung Alvin

Yung Alvin, avagy a mókusbőrbe bújt sadboy 22 éves feltörekvő budapesti hip-hop/pop előadó, aki 2020 nyara óta már rengeteg stílusban kipróbálta magát. Az első nagyobb áttörést a ’Bomba’ című dalának megjelenése hozta meg számára 2022 tavaszán. Eddig három albumot adott ki, az általa alapított NeWave Hungary előadója, kollektívájával számos koncertet nyomtak már a fővárosban és azon kívül.

MAJRÉ

Egykoron Young Majré volt, de a felnövés átka őt is elérte, olyannyira, hogy a megszállás alá vont helyszínekre már nem egyedül, hanem zenekarral érkezik. MAJRÉ és a banda nem játszik kicsiben, első koncertjük a Budapest Parkban volt Dzsúdló előzenekarként, most pedig azon dolgoznak, hogy szívszaggatóan nagy bulit csináljanak az A38-on. Új és régi dalok, meglepetések és meglepetésvendégek várhatók, na meg persze szomorkodás és megőrülés zavarbaejtő váltakozása, ahogy az lenni szokott.

Esemény a facebookon

A helyszín