A38 Pesti Est 25 Tetőterasz

Magidom, Dreamland Residents

Megdöbbentő energiákkal és sodró lendülettel, sármos kreativitással és remek minőséggel zúzó zenekarok, akik a jövő hírnökei!!!

Magidom

A Magidom néhány éve bontogatja a szárnyait a pesti és vidéki klubéletben, sok jól ismert zenekar előtt koncerteztek már (a 30y-tól a Halott Pénzig hosszú a lista), 2015-ben a Cseh Tamás Programba is bekerültek, ezidáig egy nagylemezt ("Turistajel") és három kislemezt jelentettek meg, "Csomagol az Idő" című legfrissebb dalukat már a rádiókban is el lehet csípni.

Kalandos popzenéjükben az "Állandó változás" jegyében hol egy bendzsó, hol egy csillagászati hangzás, másutt angyali vokálszólamok vagy éppen a játékos szövegvilág tágítja és teszi folyamatosan izgalmassá a Magidom-univerzumot. 

Felállás:
Benyhe Robi - gitár, ének
Bajnok Balázs - gitár, vokál
Pánczél Peti - bass
Benyhe Marci - dobok
Szekeres Máté - billentyűk, vokál

Dreamland Residents

A Dreamland Residents 2015-ben kezdte pályafutását, majd abban az évben megnyerték a Peron Music tehetségkutatót. 2016-ban kiadták első kislemezüket, amelyről a Poros az ég című szerzemény elhódította a Legszebb Erdélyi Magyar Dalnak járó díjat. A repertoárt többnyire a saját dalok töltik ki de a könnyed stílusukhoz igazítható feldolgozások is helyet kapnak néhány dal erejéig. Az együttes Erdély egyik legnépszerűbb és legelismertebb fiatal zenekaraként van számontartva, úgy a közönség, mint a szakma széles berkeiben. A lendületes, fiatalos szövegeik gyakran fogalmaznak meg társadalomkritikát, érintik a mindennapok általános témáit de a szerelmes, mély mondanivalóval bíró szövegek sem állnak messze tőlük. A legfontosabb hajtóerejük az a közönség leírhatatlan szeretetében rejlik és arra törekednek, hogy minden korosztály magáénak érezze zenéjüket.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.