• Hiphop, Funk, Soul

Közkívánatra: idén duplázunk! Ahogy év elején megígértük, idén augusztus 10-én is lesz Luxfunk Radio Funky Party az A38 Hajó Tetőteraszán!

Júniusban olyan teltházas volt a Luxfunk szülinapi party az A38-on, hogy a jegyek a buli hetének elején előre elfogytak. Erre számítunk most is, így érdemes a jegyekre minél hamarabb lecsapni! Évek óta itt tartjuk a Luxfunk szülinapját, és már régóta sokan kértétek, hogy az évi egy buli helyett legyen több alkalommal Luxfunk Party az A38 Hajón. Ennek a kéréseteknek teszünk most eleget az A38 Hajó támogató segítségével.

Klasszikus Funky buli lesz ez is, sok dallammal, sok hangszerrel, rengeteg libabőrrel. Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy őszintén vidám közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak! Június 15-én a Luxfunk lemezlovas csapatából Big Mo és DJ Sampler válogatja a Luxfunkerek kedvenceit.
Kapunyitás: 23:00 óra


Esemény a facebookon

A helyszín