Luke Slater as Planetary Assault Systems (UK)

Luke Slater as Planetary Assault Systems (UK)

Luke Slater as Planetary Assault Systems (UK)
május
21
szombat 23:00
Koncertterem

Luke Slater as Planetary Assault Systems (UK)

Dork, Bergi, Svindler, Max Factor, Isu

  • Elektronikus

Luke Slater neve valószínűleg senkinek nem cseng idegenül, hiszen az elmúlt 20 év konstans elektronikuszenei szupersztárjaként úgy ugrált a világ legkeményebb underground technoklubjai és az MTV/VIVA tévék főműsorideje között, hogy hitelességét egy percre sem vesztette el, és bármihez nyúlt, egész egyszerűen sosem hibázott. A Planetary Assault Systems évtizedek óta kiemelkedő helyet foglal el Slater számos művészi projektje között, hiszen ez alatt a művésznév alatt jelenteti meg talán legizgalmasabb, számunkra leginkább érdekes zenéit – a PAS ugyanis egyszerre kőkemény, elegáns, játékos és elitista techno. Szettjeiben simán keveredik a sötét detroiti funk némi klasszikus aciddel, néha pszichedelikusba hajló effektek csörögnek bele ugrálós-elektrós basszusokba – egy biztos: Slater minden, csak nem minimalista, és nem enged egy perc üresjáratot sem, mindenki készüljön tehát egy kellőképpen intenzív estére!

Luke Slater (UK)

Luke Slater neve valószínűleg senkinek nem cseng idegenül, hiszen az elmúlt 20 év konstans elektronikuszenei szupersztárjaként úgy ugrált a világ legkeményebb underground technoklubjai és az MTV/VIVA tévék főműsorideje között, hogy hitelességét egy percre sem vesztette el, és bármihez nyúlt, egész egyszerűen sosem hibázott. A britek nemzeti kincsét az elektronikus négynegyedek létező összes műfajában való jártassága, állandó megújulást kereső szemlélete és elképesztően dinamikus szettjei teszik izgalmas és keresett DJ-vé és producerré – erről a magyar közönség már meggyőződhetett egy pár alkalommal.

Szettjeiben simán keveredik a sötét detroiti funk némi klasszikus aciddel, néha pszichedelikusba hajló effektek csörögnek bele ugrálós-elektrós basszusokba – egy biztos: Slater minden, csak nem minimalista, és nem enged egy perc üresjáratot sem, mindenki készüljön tehát egy kellőképpen intenzív estére!

A minden techno-rajongónak kötelező eseményt a hagyományoknak megfelelően ismét a két Technokunst-házigazda, Isu és Dork fogja értő módon fel- és levezetni, bár ez nyilvánvaló és elmaradhatatlan, s ad majd tiszteletet a Mesternek egy kemény szettel!

Galériák

  • Luke Slater
    Luke Slater
    2

A helyszín