Luke Sital-Singh (UK)

Luke Sital-Singh (UK)

Luke Sital-Singh (UK)
június
5
szerda 20:00
Instant

Luke Sital-Singh (UK)

  • Rock

Újabb feltörekvő nemzetközi nevet hoz Budapestre az A38 Hajó: Luke Sital-Singh rendhagyó helyszínen, az Instantban mutatkozik be a magyarországi közönségnek. A brit származású, Los Angeles-ben élő singer-songwriter harmadik albuma, (az) A Golden State turnéján érkezik Budapestre június 5-én.

Galéria

Luke Sital-Singh (UK)

A brit származású, Los Angeles-ben élő singer-songwriter harmadik albuma, (az) A Golden State turnéján mutatkozik be a magyar közönségnek.

Közép-Kelet-Európában csak most kezdi megvetni a lábát, de angolszász országokban már debütalbuma megjelentetése előtt felívelni kezdett a karriere. 2013-ban játszani kezdte a dalait a BBC, számos régiót körbeturnézott, több helyszínen a Villagers, (a) The Staves vagy Martha Wainwright vendégeként. 

Tavaly áprilisban, a vancouveri TED konferencia hivatalos előadójaként bevallotta, hogy kínkeserves folyamat volt számára harmadik albumának írása. De a szenvedés meghozta a gyümölcsét: idén áprilisban egy kristálytiszta, visszafogott tempókkal símogató indie-folk album látott napvilágot, amire végtére persze ő is büszkén tekint. Rettegett az LA-be költözéstől, amire grafikus felesége vette rá, de többek között ennek a döntésnek köszönhető az utolsó adag ihlet a lemezhez, melyről persze nem csak a Los Angeles c. dalt javasolt hallgatni. Luke Sital-Singh Golden State-je és korábbi munkáinak legjava június 5-én az Instantban!

  

Linkek

A helyszín