LTJ Bukem (UK)

LTJ Bukem (UK)

LTJ Bukem (UK)
október
14
péntek 23:30
Koncertterem

LTJ Bukem (UK)

  • Elektronikus

Visszatér a hajóra az angol szupersztár lemezlovas Daniel Williamson, azaz LTJ Bukem, akinek a zenéje a drum and bass lágyabb, dzsesszesebb vonalát képviseli, sőt, az általa megjelentetett zene egy külön műfajt képviselnek a breakbeat világában. 


LTJ Bukem (UK)

Az angol DJ, vállalkozó, producer, Daniel Williamson, azaz LTJ Bukem zenéje a drum and bass lágyabb, dzsesszesebb vonalát képviseli, sőt mondhatjuk, hogy az általa megjelentetett zenék egy külön alműfajt képviselnek a breakbeat világában.

LTJ Bukem a Good Looking Records alapítója és tulajdonosa 1991 óta. A kiadónál elsőként megjelent Demon's Theme szinte azonnali világhírt szerzett a label és művész számára egyaránt. A folytatásban szereplő további lemezek, többek közt a Progression Sessions, Earth és a Logical Progression sorozat darabjai is mind-mind világklasszisok. Bukem fáradhatatlan, zenéje friss, presztízsét nem csorbították új generációs DJ-k, stílusok, elmaradhatatlan segítőtársával, MC Conraddal tévedhetetlen párost alkotnak Arktisztól Anktartiszig és Atlantiszig.

Linkek

Galériák

  • LTJ Bukem
    1

A helyszín