Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Elhalasztva: Low Roar (IS)

Elhalasztva: Low Roar (IS)

Elhalasztva: Low Roar (IS)
november
7
vasárnap 20:00
Koncertterem

Elhalasztva: Low Roar (IS)

Fagyos, modern pophimnuszok alkotják Low Roar, azaz Ryan Karazija művészi világát: az őt ért hatásokat és érzelmeit őszinte, közvetlen dalokra formálja, amelyek bármelyik pillanatban képesek lelket emelni és szívet összetörni. A kaliforniai származású, Lengyelországban élő, dalait az Egyesült Királyságban rögzítő zenész diszkográfiája eddig négy nagylemezt számlál, amelyekkel már többször megfordult az óceán túloldalán és Európában is.

Legutóbbi albuma, a "ross." 2019 novemberében jelent meg, hangzásvilága a művész szerint a legközelebbről ragadja meg alkotói tevékenységének lényegét. Széles atmoszférák, pulzáló neon hangulatok húzódnak végig a minimalista hangszerelésű dalokon, amelyek a szerző érzelmei mellett a fizikai és érzelmi létezők közötti távolságot boncolgatják.

Ráadásul az albumnak gamer vonatkozása is van: egy  napon jelent meg 2019 legjobban várt videójátékával, a Death Strandinggel, melynek soundtrackjében Low Roar összes albumáról hallhatunk dalokat. Karazija zenéire egy szerencsés napon Hideo Kojima világhírű videojáték rendező-és tervező talált rá egy rejkjaviki lemezboltban, melynek köszönhetően már a játék első, 2016-os trailerében hallhatók voltak Low Roar-dalok. Kétségtelen, hogy ezek élőben működnek a legjobban.  

  

A helyszín