Lola

Lola

Lola
július
19
szerda 20:00
Tetőterasz
  • Pop

Lola az egyik legbájosabb és legkitűnőbb énekes-dalszerző a pop-színtéren, aki fiatal kora ellenére már egész sor díjat söpört be remek dalaival.

Lola

Lola 1988 augusztus 14-én született Hatvanban. Mindössze 5 éves volt, mikor életében először színpadon állt. Életének egyik legmeghatározóbb pillanata az 1998-as atlétikai Európa bajnokság volt, ahol 10 évesen egyedül énekelte el a Magyar Himnuszt a Népstadionban, 65000 néző előtt. Itt döntötte el, hogy énekesnő lesz. Gyerekként környező országok ifjúsági fesztiváljain lépett fel, és nem volt 12 éves mikor Szlovákiában Magyarországot képviselhette a Magyar Rádió Zenekarával, Bolba Lajos vezetésével. A sok munka meghozta gyümölcsét, gyermekkori álmából felnőttként valóság lett, mindössze 17 évesen jelentette meg első stúdióalbumát, mely rövid időn belül aranylemez lett. Több egymást követő évben az év énekesnőjének választották.

A 'Hallja Meg A Világ' c. dalával egy ország ismerte meg, több Eurovíziós Dalversenyen is szerepelt, klipeket forgatott és még 2 stúdióalbumot készített. Szerepelt a Barátok Köztben és minden jelentős zenei díjat bezsebelt. Önálló nagykoncertet tartott a Petőfi Csarnokban, és az utóbbi tíz évben dalaival bejárta az egész országot.

Pályafutásának 10. évfordulóján zenekart alapított, mellyel egy új időszak kezdődött el Lola számára. Leforgatta legújabb videoklipjét, a 'Sose Vagy Egyedül' c. dalához, és már dolgozik a következő dalon, amely év végén jelenik meg!

 

Galériák

  • Lola
    Lola
    1

A helyszín