Elhalasztva: Lóci játszik - lemezbemutató koncert

Elhalasztva: Lóci játszik - lemezbemutató koncert

Elhalasztva: Lóci játszik - lemezbemutató koncert
február
3
csütörtök 20:00
Koncertterem

Elhalasztva: Lóci játszik - lemezbemutató koncert

 • Jazz
 • Pop
 • Rock

ÚJ IDŐPONT!

A programot halasztanunk kell, de örömmel értesítünk titeket, hogy megtaláltuk a koncert pótdátumát: találkozunk 2022. március 3-án az A38 Hajón! A megváltott jegyek automatikusan érvényesek maradnak az új dátumra, további teendőtök nincs velük.

Amennyiben az új dátum nem megfelelő, jegyeitek árát 14 naptári napig visszaigényelhetitek az info@a38.hu címre írt e-mailben. Kérjük, a csatolmányban küldjétek el nekünk a megváltott jegyeket vagy a Barion tranzakció azonosítóját. Személyes vásárlás esetén a jegyvisszaváltást is csak személyes formában kezdeményezhetitek, az A38 Hajó fedélzetén, a bejárat mellett, az infópultban. Várunk titeket szeretettel az új dátumon, és még annál hamarabb is!


A Lóci játszik zenekar az egyik legvidámabb, legtáncosabb, legviccesebb, s ugyanakkor legprofibb zenekar a mai magyar szcénán. Csorba Lóci a VAN című mozi filmzenéjével alapozta meg a nevét, és sikereit azóta felsorolni is nehéz.


Esemény a facebookon

Lóci játszik

A Lóci Játszik zenekar története pár éve kezdődött, amikor Csorba Lóci névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. 2015-ben megjelentették a “Hadd legyek arról híres…” című lemezüket, majd a Margaret Islanddel turnéztak közösen. 2016-ban fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját.
Azóta megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet, a Szigetes Fesztiválok rangadóján, a NagySzínPadon is ők végeztek az első helyen, és még hosszan sorolhatnánk a sikereiket!
Mert aki egyszer elmegy egy Lóci játszik koncertre, az egyből rajongóvá válik a kibontott csokornyakkendős csapat fellépésén.

Felállás:
Csorba Lóci - basszusgitár, ének
dr. Dobozy Ágoston - zongora
Fülöp Bence - gitár
Fábián Tibor - dob
Vadász Gellért - szaxofon
Rácz Dániel - trombita

  

  

Linkek

Galériák

 • Lóci játszik
  4
 • Lóci játszik Rózsa utca lemezbemutató, 4S Street

  28
 • Lóci játszik, Ažur

  38
 • Lóci Játszik, vendég: Telma Lincoln & Minimyst

  23
 • Lóci játszik - lemezbemutató koncert, vendég: GranCanada

  46

A helyszín