Lóci játszik Rózsa utca lemezbemutató 1. nap

Lóci játszik Rózsa utca lemezbemutató 1. nap

Lóci játszik Rózsa utca lemezbemutató 1. nap
december
13
péntek 20:00
Koncertterem

Lóci játszik Rózsa utca lemezbemutató 1. nap

 • Pop

A dupla lemezbemutató mindkét napján különböző tematikájú koncertre számíthat a közönség, így az első napot a Panelparadicsom klipjét idéző lazaság fogja jellemezni

Esemény a facebookon

Lóci játszik

A Lóci Játszik zenekar története három éve kezdődött, amikor Csorba Lóci névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével megalapozta a közönség és a szakma figyelmét, ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. 2015-ben megjelentették a “Hadd legyek arról híres…” című lemezüket, majd a Margaret Islanddel turnéztak közösen. 2016-ban fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját.
A 2017-es év elég jól indult a zenekarnak: január 1-én megjelent második lemezük a Krokodil, majd márciusban megnyerték a Fonogram “Év Felfedezettje” címet, májusban pedig a Szigetes Fesztiválok rangadóján, a NagySzínPadon is ők végeztek az első helyen!
Aki egyszer elmegy egy Lóci koncertre az szinte egyből rajongóvá válik, és a kibontott csokornyakkendős csapat fellépésein, személyesen is átélheti a közönség, hogy milyen az, amikor a Lóci Játszik.

Felállás:
Csorba Lóci - basszusgitár, ének
dr. Dobozy Ágoston - zongora
Fülöp Bence - gitár
Fábián Tibor - dob
Vadász Gellért - szaxofon
Rácz Dániel - trombita

  

  

Linkek

Galériák

 • Lóci játszik
  4
 • Lóci játszik, Ažur

  2017. december 15.

  38
 • Lóci Játszik, vendég: Telma Lincoln & Minimyst

  2017. június 23.

  23

A helyszín