Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

L.E.J – Orosz babák (Poupése Russes) / felvétel az A38 Hajóról

L.E.J – Orosz babák (Poupése Russes) / felvétel az A38 Hajóról

L.E.J – Orosz babák (Poupése Russes) / felvétel az A38 Hajóról
április
14
szerda 20:00
Koncertterem

L.E.J – Orosz babák (Poupése Russes) / felvétel az A38 Hajóról

  • Pop
  • Világzene, Népzene

A francia L.E.J énekestrió a 2019-es Budapesti Tavaszi Fesztiválon táncoltatta meg egy feledhetetlen koncerten az A38 Hajó közönségét. Az utóbbi évek egyik legnagyobb francia sikertörténete: a három bűbájos zenészlány a nyári slágerek kedves és franciásan elegáns feldolgozásaival és saját lemezükkel (Poupées Russes) hatalmasat robbantottak. Gyönyörű akusztikus dalok, csengő vokálok, üde sanzon-pop: ez a L.E.J., mely első magyarországi koncertjét a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében tartotta az A38 Hajón. Ezt a felvételt nézhetjük meg újból teljes egészében április 14-én az A38 Hajó YouTube-csatornáján.

NÉZŐTÉREN ÉS OTTHONRÓL - 40 ÉVE EGYÜTT

Találkozzunk virtuálisan a 41. Budapesti Tavaszi Fesztiválon, április 9-18. között! A tíznapos, online programsorozat műfaji megkötések nélkül idézi fel negyven év emlékezetes pillanatait és mutat be új produkciókat, hűen követve a korábbi fesztiválok összművészeti törekvéseit.

A francia énekestrió (Lucie, Élisa és Juliette) 2013-ban jött létre, első sikerüket 2015 nyarán érték el, amikor egy feldolgozásszámukat több millióan tekintették és hallgatták meg a világhálón. A rafináltan kialakított vokális szólamok, a szellemes hangszeres effektusok – Juliette éneklés közben rendszerint csellón is játszik – és a jó érzékkel összeállított egyvelegek eredeti átiratai (mashup), valamint az előadásmód magával ragadó természetessége rendkívüli sikert hozott. A trió első, eredeti szerzeményekből álló lemeze 2018-ban készült el. A Poupées Russes című albumon remek dalok sorjáznak, az Acrobates című számhoz pedig egy egészen eredeti vizualitású klip is készült.

Az A38 Hajó a legemlékezetesebb BTF-koncertjeivel csatlakozik a fesztiválhoz, a L.E.J. koncert premierje április 14-én 20 órakor kezdődik az A38 Hajó YouTube-csatornán.A helyszín