Lazarvs

Lazarvs

Lazarvs
2020. március
13
péntek 20:00
Koncertterem

Lazarvs

  • Metál

Több ezer ember előtt, tizedik születésnapi  koncertjük végén jelentették be a zenekar tagjai, hogy ez volt az Apey  & the Pea utolsó fellépése. A jubileum ugyanis egyben korszakváltást  is jelent, a metál trió LAZARVS néven folytatja tovább. 

Tíz  év alatt az Apey & the Pea a hazai metálvilág egyik legjelentősebb  zenekarává nőtte ki magát, és a külföldi jelenlétük is egyre  erőteljesebb. A tízéves koncertjükkel azonban lezártak egy korszakot, és  új fejezetet nyitnak.  „Nagyon köszönjük mindenkinek az  eddigi 10 évet, minden pillanatát imádtuk. Mint azt bizonyára már a  legtöbben tudjátok, nagy lendülettel íródnak az új számok, és minél  többet dolgozunk rajta, minél közelebb a végcél, úgy érezzük, új  fejezetet kell nyissunk a zenekar életében. Innentől LAZARVS néven  folytatjuk tovább” – jelentették be a zenekar tagjai. 

A  LAZARVS októberben magyarországi klubturnéra indul melynek budapesti  állomása tavasszal jön el, emellett a 2020 őszén megjelenő, Lazarus című  lemezükön is dolgoznak. „Ezzel az anyaggal zeneileg nagyon messzire  megyünk. Hideg, helyenként kifejezetten morbid lesz, tele új dolgokkal” –  mesélte Áron András „Apey”.


A helyszín