Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Lázár tesók - lemezbemutató, vendég: Boebeck

Lázár tesók - lemezbemutató, vendég: Boebeck

Lázár tesók - lemezbemutató, vendég: Boebeck
szeptember
9
csütörtök 20:00
Koncertterem

Lázár tesók - lemezbemutató, vendég: Boebeck

  • Rock

A Lázár tesók „Hullámtörés" című nagylemezének első élő bemutatója Budapesten teljes nagyzenekaros felállásban. 

Az Esti Kornél és a Pegazusok Nem Léteznek zenekarokból ismert testvérpár duója 1992-ben alakult, amikor Domokos után három évvel Ágoston is világra jött. Akkor még nem sejtették, hogy később Lázár tesók néven fognak együtt színpadra állni. Melankolikus, akusztikus, minimál hangszerelésű dalaikból 2020 őszén jelent meg első nagylemezük Hullámtörés címmel, amelynek ez lesz az első élő, kézzel is tapintható lemezbemutató koncertje. Intim, családias, tesós hangulatú est lesz az A38 Hajó koncerttermében.

Vendégzenészek:

Csernovszky Márk – Zongora, metalofon, szintetizátor

Porkoláb Janka – cselló

Rátkay Áron - cselló

 

A boebeck művésznéven alkotó Andl-Beck Boróka pécsi dalszerző-énekes, egyedi hangvételű, érzékeny dalait tavaly ősszel kezdte el publikálni. Az elmúlt évek alkotói munkája mellett aktívan koncertezik, idén nyáron találkozhat vele a közönség a Fishing on Orfű, a Fekete Zaj, az EFOTT és az Ördögkatlan Fesztiválon is. Itt az ideje hogy saját dalaival megmutassa magát a főváros közönségének is!

Első single-je július elején jelent meg i am not címmel .

 

Galéria

A helyszín