Kozmosz búcsúkoncert, Headstock

Kozmosz búcsúkoncert, Headstock

Kozmosz búcsúkoncert, Headstock
március
3
péntek 20:00
Koncertterem

Kozmosz búcsúkoncert, Headstock

 • Punk
 • Rock

A 2010-es évek legismertebb rendszerellenes punkrock zenekara búcsúzik a közönségtől, de még egyszer utoljára megtölti felemelt öklökkel a hajógyomrot! Vendég az ifjú dorogi poppunk-reménység, a Headstock.
 
A visszavonulás előtti utolsó budapesti koncertjét adja az A38 fedélzetén a fővárosi Kozmosz, amely Nyugalom, a helyzet változatlan című 2015-ös nagylemezének megjelenése óta izgatott, de hektikus koncertezéssel töltötte az időt. Ebből az alkalomból nemes egyszerűséggel eljátsszák az összes számukat, a Schmitt Pál köszöntésétől az összes lemezdalig, több számnál baráti artisták is csatlakoznak.
 
A vendég az ifjú dorogi poppunk-reménység, a Headstock, akik bármikor képesek nyári koncertet adni – ezt most a nagyon kora tavaszban bizonyíthatják.

Kozmosz

Igen, a Kozmosz az a hangos, gúnyos és reménytelenül optimista punkzenekar, amely Schmitt Páltól kezdve a 2010 óta aktív összes miniszterelnökig mindenkit elküldött a szerintük megfelelő helyre, és tavasszal nagy zajjal mutatta be első nagylemezét, a Nyugalom, a helyzet változatlant a Hajó tetőteraszán. Akkor eljátszották az egész lemezt és még sok más mindent, most meg egy erős best of válogatást hoznak, hiszen azóta csak fesztiváloztak, és nem játszottak a városban. Ez lesz az egyetlen őszi budapesti koncert!

Galériák

 • Kozmosz
  Kozmosz
  2
 • Kozmosz, Uzipov
  Kozmosz, Uzipov

  2015. szeptember 11.

  14
 • FDTF (From Dawn To Fall/AT) lemezbemutató, Kozmosz EP bemutató
  FDTF (From Dawn To Fall/AT) lemezbemutató, Kozmosz EP bemutató

  2014. május 10.

  34

A helyszín