Kortárs szerzők az A38 Hajón - Lakatos István

Kortárs szerzők az A38 Hajón - Lakatos István

Kortárs szerzők az A38 Hajón - Lakatos István
június
29
kedd 20:00
kiállítótér

Kortárs szerzők az A38 Hajón - Lakatos IstvánA Tim Burton világát idéző történetek és a gőzűrhajók mestere, Lakatos István író, képregényrajzoló és illusztrátor színesíti a kortárs-szériát június 29-én Horváth László Imre vendégeként. 

Első illusztrációi és képregényei a Pázmány Campus egyetemi újságban jelentek meg, majd az Új Ember ifjúsági lapjába, a Teofilba írt filmajánlókat és készített képregényeket. Első hosszabb képregénye egy Poe-feldolgozás volt, az Egy hordó amontillado. Akárcsak a Lencsilány című képregényével robbant be 2010-ben a köztudatba, majd sorra jelentek meg regényei, melyek nemcsak gyerekek, de az örök felnőttek körében is népszerűek. 2011-ben látott napvilágot Dobozváros című regénye, amellyel megnyerte az Év Gyermekkönyve 2011 díjat, 2014-es Óraverzum című kötetét pedig megválasztották év ifjúsági regényének. 


Az est során közreműködik az ATMO zenekar és  Dj Lee n’gum.

Az ATMO zenekar tagjai:

Usztics Péter - gitár

Antal Gábor - billentyű

Gyarmati Gábor - basszusgitár

Baki József – dobok

A hatályos kormányrendelet alapján a koncertre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány (vagy applikáció) és személyi igazolvány (vagy útlevél) együttes felmutatásával lehetséges. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni - érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk. A hajóra érkezéskor kérünk, viselj maszkot. Ha teheted, vedd fel a maszkod, amikor rendelsz a pultnál, valamint hordd a zárt tereken.

 

 

 
Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín