Konyha, Naked Cameo (AT)

Konyha, Naked Cameo (AT)

Konyha, Naked Cameo (AT)
november
25
péntek 19:45
Koncertterem

Konyha, Naked Cameo (AT)

 • Pop
 • Rock

A szentendrei gyökerű trió a kimerítő nyári szezon után november 25-én végre visszatér sok fontos koncertjünk helyszínére, az A38 hajóra! 

Ez a koncert nem extrákra, vendégekre vagy áthangszerelt műsorral lesz kihegyezve - csak a Konyhára hatosban, elmaradhatatlan fúvósszekciójukkal, a hőlégbefúvókkal. Lesz viszont jócskán a megszokott lendületből, együtténeklésből, jó vagy legalább jó szándékú spontán pillanatokból és lélekemelkedésből, köszönhetően az immáron saját útjukat járó számaiknak. És lesz egy új dal is, a koncert előtt megjelenő Szabadság híd, amelynek vintage hangzása ismét a csapat korai korszakát idézi.

Naked Cameo (AT)

Ritkán fordul elő, hogy egy újonc banda debütáló kislemezével az 1. helyre kerüljön a Spotify víruslistáján Ausztriában és a 6. helyen Németországban.
De ez valóban megtörtént Lukas Maletzky (gitár és ének), Maria Solberger (szintik) és Patrick Pillichshammer (dob) első kislemezével. Hogy miként és miért, azt jócskán megmutatják majd a koncertjükön!Konyha

Akik segítenek százszor visszajátszani életed nagy pillanatait, mindegy hogy 17 vagy 77 éves vagy: a Szepesi Mátyás frontember által vezetett háromfős Konyha több mint egy évtizede írja különleges dalait, amelyek minden sora személyes, mégis meghagyja a hallgatók számára a helyet saját történetünknek és ismeretlenek ezreiből teremtenek közösséget. Bár a csapat 2019-ben jutott el a szélesebb közönség-sikerig “Százszor visszajátszott” és “Földrevaló” című dalaival (előbbi tizenkét, utóbbi négy és félmillió Youtube lejátszásnál tart), immáron öt albummal büszkélkedhet. Dalaik - akárcsak egy valódi konyha - személyes térként működnek, amelyek észrevétlenül nyitják ki ajtajukat a megfelelő pillanatban, hogy a hallgató beléjük költözhessen, szeressen, sírjon, vigadjon, elveszítse és megtalálja magát. Szepesi Mátyás dalszövegíró-frontember a konyhai beszélgetésekhez a szív kamráiból hozza fel a bort, míg társai - Badics Márk dobos és Haller Dániel basszusgitáros biztos kézzel válogatják a legkülönbözőbb alapanyagokat változatos, modern popzenéjükhöz: rockos zúzást, táncos funkot vagy lélekmelengető folkot.


A zenekar tagjai

Badics Márk - dob

Haller Dániel - basszusgitár

Szepesi Mátyás - ének, gitár


  

  


Videók

Linkek

Galériák

 • Konyha
  6
 • Konyha, Twentees

  26
 • Heaven Street Seven, Konyha

  38
 • Kiscsillag, Konyha

  23

A helyszín

European talents on the horizon

Amióta először kinyitotta kapuit az A38 Hajó, az a célunk, hogy feltörekvő előadóknak biztosítsunk bemutatkozási lehetőséget. Játszott nálunk rengeteg magyar és...