Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk csütörtökön 16 órakor nyit, pénteken 15 órakor zár, szombaton zárva tart.

Kontroll Csoport 40 (ráadás), Napidallal társulás

Kontroll Csoport 40 (ráadás), Napidallal társulás

Kontroll Csoport 40 (ráadás), Napidallal társulás
október
22
péntek 19:00
Koncertterem

Kontroll Csoport 40 (ráadás), Napidallal társulás

  • Rock

A magyar underground legendás zászlóhajója és halhatatlan szupersztárja a legnagyszerűbb vendégekkel és barátokkal karöltve egy szédületes ünnepi estén.

Aki szereti a Kontrollt és Sziámit, és szeret első fül lenni, annak semmiképp sem szabad kihagynia ezt a bulit!

Engedve a közönség kérésének, még egy koncertet ad a magyar underground legendás zászlóshajója. A 40 éves Kontroll Csoport október 22-én a legnagyszerűbb vendégekkel és barátokkal karöltve lép fel egy szédületes, ünnepi estén az A38-on. Könnyen lehet, hogy ez az utolsó alkalom, hogy a Kontroll Csoport koncertet ad.

A zenekaron kívül színpadra áll Müller Péter Sziámi néhány egészen különleges társszerző vendége, köztük Takáts Eszter, Menyhárt Jenő, Víg Mihály, Kiss Llászló, Másik János, valamint a Napidal játék mind a 366 dalát megzenésítő, első lemezén dolgozó Schwenk András, valamint a NAPIDALLAL TÁRSULÁS és az arra épülő, tévéműsorként decemberben induló Dalműhely állandó zenekara, az ATMO.

A Napidal Sziámival az elmúlt évek legizgalmasabb kezdeményezése a magyar zenei életben. Az URH, a Kontroll Csoport, a Sziámi és a Müller Péter Sziámi AndFriends szerző-frontembere, a Sziget fesztivál szülőatyja egy (szökő)éven át minden nap közzétett egy-egy dalötletet (szöveget és szerkezeti instrukciókat) a YouTube csatornáján, és közös alkotásra szólította társszerzőket.

Mostanra közel háromszáz zeneszerző és együttes ezernél is több zenésítést produkált belőlük. Ismert és ismeretlen, fiatal és érettebb alkotók jelentkeztek egy vagy több dallal (Bérczesi Róbert például több, mint 50-nel, és első közös lemezük is hamarosan elkészül).

Menetrend:

19:00 NAPIDALLAL TÁRSULÁS: Takáts Eszter, Czutor Zoltán, Kiss Llászló, Másik János, Menyhárt Jenő, Schwenk András, Víg Mihály              

Zene: ATMO (Usztics Péter – gitár, Antal Gábor – billentyű, Gyarmati Gábor – basszusgitár, Baki József – dobok)

Bemutatja: Müller Péter Sziámi                                     

20.30: KONTROLL CSOPORT koncert


A helyszín