Kistehén - az utolsó budapesti klubkoncert!

Kistehén - az utolsó budapesti klubkoncert!

Kistehén - az utolsó budapesti klubkoncert!
december
29
kedd 20:00
Koncertterem

Kistehén - az utolsó budapesti klubkoncert!

 • Pop
 • Rock

A Kistehén idén tavasszal jelentette be, hogy befejezi a közös zenélést, ám a járvány miatt a búcsú is elhalasztódott, így 2020-ban még  lehetőségünk van pár közös összejövetelre. 

 Az utolsó  budapesti klubkoncertet – és egyben az év utolsó koncertjét is –  december 29-én adják az A38 Hajón, ahová elviszik az összes  Kistehén-klasszikust és legutóbbi, Bocsánat c. lemezüket is, hogy ha még  a közönségtől nem is, de ettől a furcsa évtől végleg elbúcsúzhassanak.  Gyertek és mozgassuk meg utoljára közösen a Hajót a Kistehénnel!


Esemény a facebookon

Kistehén

Kollár-Klemencz László együttese nagy utat járt be azóta, hogy a 2002-es Sziget Fesztivál reklámmal útnak indult. Első albumuk (Zene a nyulaknak 2002) sikere után, rendre megjelenő lemezeiken rendre szerepelt egy-két olyan országos sikerű sláger, mint a Szájbergyerek, az életigenlő Szerelmes vagyok minden nőbe és a Virágok a réten, a komikus-ironikus Jó csávó a Markó, a pszichedelikus Elviszi a szél, vagy a már megjelenésekor kultikussá vált, közéleti vonatkozásokkal teli, Erdős Virág közreműködésével létrejött dalszöveg, az Ezt is elviszem magammal. A zenekar 2010-es újjá szerveződése óta sokszínű hangzásvilágát impulzív energiával és dallamos gitármuzsikával ötvözve meghatározó része a magyar alternatív zene palettának. Karcos, kemény, és mondanivalóban gazdag szövegvilága miatt is egyedi színfoltja a könnyűzenei életnek, és játszási célpontja a rádióknak. A Kistehén legutóbbi lemeze 2014 végén, Szomjas Nők címmel jelent meg, sokan ezt tartják a legegységesebb és legizgalmasabb albumuknak. Számos díj és külföldi meghívás mellet, a zenekar 2013-ban elnyerte a Transilvanian Music Awards - on az "év alternatív együttese" címet is Erdélyben. A 2017-es évben egy különleges „Best of Kistehén” koncertsorozattal ünnepelte meg 15 éves fennállását, és elkötelezett közönségét. 2018-ban is tartogat meglepetéseket a zenekar a Kistehén rajongók számára.

Videók

Linkek

Galériák

 • Kistehén

  25
 • Kistehén 15 - Előszilveszteri Koncert, vendég: Mongoose Limit

  30
 • Riff Cohen (FR), Kistehén

  27
 • Szilvási Gipsy Folk Band

  33
 • Kistehén

  28
 • Állatok Farsangja - Mary Popkids, Kistehén

  74
 • Kistehén Tánczenekar, Waterfall (SK), DJ Szájbergyerek

  14

A helyszín