A38 Pesti Est 25 Tetőterasz

Kies, Sunset + vendég

A nyár utolsó napjának méltó zárása a Hajó tetőteraszán, modern arcoknak! Kifogástalan grounge és mozgalmas modern-metál! A SUNSET / KIES tavasszal közösen tartott lemezbemutató turné ráadás állomása a főváros vénáján! Kell ennél több? Nem kell, de lesz! Csatlakozz az eseményhez, hogy ne maradj le a részletekről!

Kies

A Kies 2015-ben alakult, azóta túl vannak számos koncerten és turnén, olyan zenekarok társaságában, mint a Fish! vagy a Depresszió.
Kihoztak egy EP-t (Ez még csak a kezdet), egy nagylemezt (Kaland az élet), számos videóklipet, valamint most októberben debütál második nagylemezük a '2017' .

A srácok jelölve voltak a 2017-es Fonogram dj 'Az év felfedezettje' kategóriájában, és felléptek számos nyári fesztiválon is.

A zenekar egy igazán életigenlő energia bomba élőben, ezért mindenképp érdemes csekkolni Őket a koncerteken.

Sunset

A SUNSET "vegytiszta modern-metál". Mondhatni a "magyar While She Sleeps". Egyesek szerint pedig, a " magyar Subscribe". Bármit is jelentsenek ezek a jelzők, a zenekar 2013-tól folyamatosan turnézik határon innen és túl. Fellépett az ország szinte minden rock/metál zenekarával és melegítették már be a Papa Roach közönségét is. 2015-ben megjelent a magyar nyelvű "Szívroham" EP, amit 2017 elején követett a "We Are Eternity" című nagylemez, melyet teltház előtt mutattak be!

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.