A KFT másképp és ugyanúgy

A KFT másképp és ugyanúgy

A KFT másképp és ugyanúgy
október
19
szerda 20:00
Koncertterem

A KFT másképp és ugyanúgy

 • Pop

Másképp, mert olyan nagyszerű vendégművészek lépnek fel az együttessel, mint Mohai Tamás, Sárik Péter, Solti Jánoska és Szekeres András.

Ugyanúgy, mert ezen az estén visszatér a színpadra II. Lengyelfi Miklós, akit a nyári fellépéseken a lánya, Lengyelfi Eszter helyettesített – ezúttal együtt is játszanak.

Hosszú ideje minden évben koncertezett a KFT az A38-on, minden alkalommal egyedi műsorral. A 2019 utáni kényszerű kihagyás után végre folytatódik a sorozat.

 

KFT

Kicsit a zenekar számára is váratlanul az A38-on adott koncertek kezdik felidézni az eredeti KFT klubok jelenetektől, versektől, performanszoktól, fiatal együttesek bemutatásától színes hangulatát.

2010-es – amúgy az első itteni koncerten – régi műsorokból vett elő jeleneteket a zenekar, a közönség megkóstolhatta a KFT-konyha főztjeit, végül az együttes tagjainak gyerekeiből, az ő számukra is meglepetésszerűen összeálló együttes zárta a születésnapi estét.

2012-ben egy előkerült kalózfelvétel alapján állította színpadra legelső, 1981-es koncertjének új-hullámos, néhol punkos számait, jellegzetes Laár és Bornai verseit a zenekar.

2013-as koncertjén az 1983-ban kiadott Üzenet a liftből/A Fodrász című albumát mutatta be újra az együttes.

A 2014 sűrű év a zenekar életében, tele ünnepi koncertekkel. Kezdődött áprilisban az A38-on tartott Bál az Operában lemez(újra)bemutatóval, folytatódott augusztusban az Afrika-ünneppel a Budapest Parkban sok vendégfellépővel, amit alig négy héttel követett a Bál az Operában nagyszabású látványos színházi előadása szeptember elején, valóban a Magyar Állami Operaházban. Decemberben pedig otthonosan az A38-on zárja az évet a zenekar Karácsony előtt egy emelkedett hangulatú bulival.

szólj hozzá: KFT: Balatoni nyár

Videók

Linkek

Galériák

 • KFT
  24
 • Pesti Estek: KFT - Édes élet lemez(újra)bemutató koncert

  21
 • KFT: Női vonal (vendégek: Danics Dóra, Kézdy Luca, Szabó Erika)

  11
 • Kemény Karácsonyi KFT Koncert

  17
 • KFT

  9

A helyszín