Tájékoztatónk a kijárási korlátozás feloldásával kapcsolatban itt érhető el.

Új időpont: Kensington (NL), DLRM

Új időpont: Kensington (NL), DLRM

Új időpont: Kensington (NL), DLRM
október
18
vasárnap 19:30
Akvárium NagyHall

Új időpont: Kensington (NL), DLRM

 • Indie

Örömmel jelentjük, hogy megtaláltuk a pótlási időpontot a zenekar stábjával: a Kensington 2020. október 18-án tartja meg a márciusra meghirdetett koncertjét az Akvárium Klubban. Azt ígérik, hogy kárpótlásul még nagyobb show-t és élményt adnak nektek az októberi napon. ;) A jegyek érvényesek maradnak az új időpontra, amelyen változatlanul a DLRM adja majd az este első koncertjét. Várunk titeket szeretettel tehát az októberi dátumra, addig is bízunk benne, mihamarabb pozitív irányba fordul a helyzet, és sok koncerten találkozhatunk addig!

A hátralévő jegyek értékesítése hamarosan elindul az új időpontra, hogy az is csatlakozhasson hozzánk, aki eddig még nem szerezte meg a sajátját.

Újra Budapesten a Kensington az A38 Hajó szervezésében! Korábbi teltházas fellépéseit követően a holland négyes legújabb albumával érkezik az Akvárium Klub Official NagyHalljába 2020. október 18-án. A novemberben megjelenő Time a zenekar szerint az előzőeknél mélyebb lemez, amit a a nagyvárosi zajtól távol, egy erdei elvonulás során írtak meg Kanadában.

Az egyszerre könnyed és himnikus indie rockjáról híres utrechti formáció 2010-ben adta ki első, Borders, majd 2012-ben második, Vultures c. albumát, de a 2014-ben megjelent Rivals bombasikere után kerültek be igazán a köztudatba. Legutóbbi lemezük Control címmel, 2016-ban jelent meg.

Többször jártak már Magyarországon az elmúlt években, játszottak a Sziget és a Strand fesztiválon, Budapest legnagyobb klubjaiban már visszatérő vendégnek számítanak. Nem mellékesen a tagok imádják Magyarországot, ezt a Done With It videóklipjével is bizonyították, amelyet itt készült felvételekből vágtak össze. A november 15-én megjelenő Time dalait a márciusi koncerten már jól betanulva, teli torokból énekelhetjük a korábbi slágerekkel együtt.

Az estét a budapesti DLRM koncertje nyitja.

Jegyek csak az A38 Hajó honlapján és jegypénztárában kaphatók

Jegyárak:

- limitált darabszámú early bird: 4500 Ft.- /SOLD OUT/

- kedvezményes elővétel a készlet erejéig: 4900 Ft.-

- 2. körös elővétel/helyszíni jegyár: 5500 Ft.-

- limitált darabszámú erkély jegy: 7900 Ft.- /SOLD OUT/

Esemény a facebookon

Fellépők

Galériák

 • Kensington
  6
 • DLRM
  1
 • Kensington (NL) @ Akvárium NagyHall

  2017. február 20.

  13
 • Kensington (NL), Minimyst

  2015. november 9.

  13
 • Kensington (NL) Hello Hurricane

  2015. február 11.

  21
 • Pesti Estek: DLRM, IFI

  2019. február 6.

  42

A helyszín

Akvárium NagyHall