A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Kelenføld, Madrapur

Kelenføld, Madrapur

Kelenføld, Madrapur
szeptember
16
szerda 20:00
Tetőterasz

Kelenføld, Madrapur

  • Pop
  • Rock

Kelenføld

A Kelenføld egy budapesti, alternatív pop-rock zenekar. 2017 szeptemberében léptek ki a nyilvánosság elé, amikor megjelent az első, három számos EP-jük Pszichológus címmel. A következő hónap a rendkívül jól időzített, Október című single-ről szólt, majd 2018 májusban jelent meg az első, Repülőgépek című nagylemezük, ami kísérletező egyszerűségében az utóbbi évek tapasztalatait járja körbe.

2020 elején megjelent Az első ember a Marson, ami a 2021-ben érkező második album bemutatkozó száma.   

MADRAPUR

Idén márciusban jelent meg a magyar nyelvű alternatív gitárzene vizein evező MADRAPUR második nagylemeze, aminek bemutatását alaposan átírta a járványhelyzet. A "Haza akarok menni" című lemez megjelenése óta ez az első alkalom, hogy színpadon állnak és az új dalokkal frissített koncert anyagot mutatják be. A hivatalos lemezbemutató koncert pótlására még várni kell ugyan, most inkább azt ünnepeljük, hogy a srácok újra együtt lehetnek Veletek.   


A helyszín