Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Kéknyúl Trio, FUNKorporation

Kéknyúl Trio, FUNKorporation

Kéknyúl Trio, FUNKorporation
június
5
szombat 20:00
Koncertterem

Kéknyúl Trio, FUNKorporation

 • Hiphop, Funk, Soul
 • Jazz

Premecz Mátyás neve a hazai közönség számára két dologgal forrt össze: lendületes zenekarokkal (többek közt: Kéknyúl, Fábián Juli és a Zoohacker, Sena Live Band, de ő kísérte Jackie Orszáczkyt is utolsó hazai turnéján) és egy óriási Hammond orgonával. Triójával túlnyomó részt saját szerzeményeket adnak elő, stílusuk egészséges keveréke a jazznek, a bluesnak és néhol a funknak, és tetten érhetőek a nagy előadók, pl. Lonnie Smith és Jimmy Smith vagy a Led Zeppelin hatásai is. A Premecz Mátyás Organ Trió korai instrumentális Kéknyúl számokat játszik az 1K Fesztiválon.

A hangulatot az erdélyi FUNKorporation alapozza meg. A 2011-ben alakult garage funk együttes a balkan poppal és a Motown-os időket idéző soulos, jazzes hangzással, néhol pop-elemekkel is kísérletezik.

Az 1Kárpát-medence Fesztivál 2021-ben is a magyar kultúra diverzitását ünnepli az A38 Hajó fedélzetén. Június 2 és 9 között számos határon túli vonatkozású összművészeti kollaboráció várja a közönséget a nemzeti összetartozás napja alkalmából. Az 1K Fesztivált az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően tartjuk meg. A kulturális rendezvény védettségi igazolvány felmutatásával látogatható. 
Galéria

Fellépők

Galériák

 • Kéknyúl
  6
 • Kéknyúl, Beans & Fatback (NL)

  42
 • Kéknyúl - Crowded Universe - lemezbemutató koncert

  38
 • Timo Lassy Band (FI), Ravish Momin's Tarana (US)

  37
 • Movits (SE)

  49

A helyszín