Keep Floyding: Any Colour You Like

Keep Floyding: Any Colour You Like

Keep Floyding: Any Colour You Like
január
18
csütörtök 20:00
Koncertterem

Keep Floyding: Any Colour You Like

  • Rock

  

A Keep Floyding Magyarország-, és a régió legsikeresebb Pink Floyd tribute együttese. A több mint 20 éves múlttal rendelkező zenekar a kezdetektől fogva feladatának érezte a Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását, évről-évre újabb mérföldkövek és koncerthelyszínek meghódításával. Repertoárjuk a közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott zenei különlegességeket, koncepcióba szervezett - teljes albumokat is. Minden egyes műsort a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva igyekeznek egyedülálló koncertélményt biztosítani.

Az A38 hajón megrendezett Keep Floyding koncerteken mindig a nagy sikernek örvendő best of programmal készül a zenekar, melyhez a hely adottságait maximálisan kihasználva - a fény, a hangzás és a vetítés is kiemelkedő minőségben, mintegy referenciaként szolgál. A nagy és időtálló slágerek mellett, most sem maradhat el a meglepetés, ritkán hallott dallam vagy szóló munkásságból való csemegék programba illesztése, ami mára védjegye a csapatnak. Minden korszakból válogatva, fiatal és idősebb korosztálynak egyaránt!

Légy részese ezen a januári estén a kompromisszum-mentes hangzásnak, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szólhat úgy mint az albumon, megfejelve az élőzene varázsával. Vedd meg jegyed és csatlakozz hozzánk a 2024-es év nyitókoncertjére, ez bizony egy intenzív - mozgalmas buli lesz!

Tagok:

Goldschmidt Gábor - gitárok, ének

Tóth András - gitárok

Segesdy Márton - billentyűk, ének

Hajba László - dobok

Balázs Bálint - basszusgitár, ének

Haáz Imre - szaxofon

Garda Zsuzsanna - ének

Simon Edina - ének

  

Esemény a facebookon

A helyszín