Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Keep Floyding - The nigths of wonder

Keep Floyding - The nigths of wonder

Keep Floyding - The nigths of wonder
szeptember
18
szombat 20:00
Koncertterem

Keep Floyding - The nigths of wonder

  • Rock

A  Keep Floyding Magyarország-, és a régió legsikeresebb Pink Floyd  tribute együttese. A több mint 20 éves múlttal rendelkező zenekar a kezdetektől fogva feladatának érezte a Floyd zenéjének hiteles és  igényes tolmácsolását, évről-évre újabb mérföldkövek és  koncerthelyszínek meghódításával. Repertoárjuk a közismert dalok mellett  mindig tartalmaz ritkán hallott zenei különlegességeket, koncepcióba  szervezett - teljes albumokat is. Minden egyes műsort a helyszín és az  alkalom jellegéhez formálva igyekeznek egyedülálló koncertélményt  biztosítani.

Az A38 hajón  megrendezett Keep Floyding koncerteken a fény, a hangzás és a vetítés is  kiemelkedő minőségben, mintegy referenciaként szolgál.

Légy  részese ezen a szeptemberi estén a kompromisszum-mentes hangzásnak,  bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szólhat úgy mint az albumon, megfejelve az élőzene varázsával. Vedd meg jegyed és csatlakozz hozzánk  erre a csodálatos pszichedelikus rockzenei utazásra.

  

  

Keep Floyding

A Keep Floyding Magyarország-, és a  régió legsikeresebb Pink Floyd tribute együttese. Az idén huszadik  esztendejét betöltő zenekar a kezdetektől fogva feladatának érezte a  Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását, évről-évre újabb  mérföldkövek és koncerthelyszínek meghódításával. Repertoárjuk a  közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott zenei  különlegességeket, koncepcióba szervezett - teljes albumokat is. Minden  egyes műsort a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva igyekeznek  egyedülálló koncertélményt biztosítani.

Negyedik  alkalommal tér vissza a zenekar az A38 hajóra, ahova a klasszikus Keep  Floyding Experience nevű programmal készül. A legelsőtől a legutolsó  nagylemezig, minden korszak érintésre kerül, kiemelt hangsúly kerül a  korszakos slágerekre, egy igazán jó hangulatú koncerten.

Légy  részese ezen a márciusi estén a kompromisszum-mentes hangzásnak,  bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szólhat úgy mint az albumon,  megfejelve az élőzene varázsával. Vedd meg jegyed és csatlakozz hozzánk  erre a csodálatos pszichedelikus rockzenei utazásra.

Tagok:

Goldschmidt Gábor - gitárok, ének

Tóth András - gitárok

Segesdy Márton - billentyűk, ének

Hajba László - dobok

Balázs Bálint - basszusgitár, ének

Haáz Imre - szaxofon

Garda Zsuzsanna - ének

Simon Edina - ének


Prohászka Ferenc - Hang

Németh Zoltán - Fény

Balázs Lajos - Vizuál

  

  

Linkek

Galériák

  • Keep Floyding
    4

A helyszín