A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Keep Floyding

Keep Floyding

Keep Floyding
szeptember
26
szombat 20:00
Koncertterem

Keep Floyding

  • Rock

Hatodik  alkalommal tér vissza Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floyd  tribute együttese, hogy egy különleges válogatással lepje meg a közönséget. Légy  részese ezen a szeptemberi estén a kompromisszum-mentes hangzásnak, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szólhat úgy, mint az albumon,  megfejelve az élőzene varázsával. Tarts velünk ezen a csodálatos pszichedelikus rockzenei utazáson.

Keep Floyding

A Keep Floyding Magyarország-, és a  régió legsikeresebb Pink Floyd tribute együttese. Az idén huszadik  esztendejét betöltő zenekar a kezdetektől fogva feladatának érezte a  Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását, évről-évre újabb  mérföldkövek és koncerthelyszínek meghódításával. Repertoárjuk a  közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott zenei  különlegességeket, koncepcióba szervezett - teljes albumokat is. Minden  egyes műsort a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva igyekeznek  egyedülálló koncertélményt biztosítani.

Negyedik  alkalommal tér vissza a zenekar az A38 hajóra, ahova a klasszikus Keep  Floyding Experience nevű programmal készül. A legelsőtől a legutolsó  nagylemezig, minden korszak érintésre kerül, kiemelt hangsúly kerül a  korszakos slágerekre, egy igazán jó hangulatú koncerten.

Légy  részese ezen a márciusi estén a kompromisszum-mentes hangzásnak,  bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szólhat úgy mint az albumon,  megfejelve az élőzene varázsával. Vedd meg jegyed és csatlakozz hozzánk  erre a csodálatos pszichedelikus rockzenei utazásra.

Tagok:

Goldschmidt Gábor - gitárok, ének

Tóth András - gitárok

Segesdy Márton - billentyűk, ének

Hajba László - dobok

Balázs Bálint - basszusgitár, ének

Haáz Imre - szaxofon

Garda Zsuzsanna - ének

Simon Edina - ének


Prohászka Ferenc - Hang

Németh Zoltán - Fény

Balázs Lajos - Vizuál

  

  

Linkek

Galériák

  • Keep Floyding
    4

A helyszín