Keep Floyding

Keep Floyding

Keep Floyding
március
29
péntek 19:30
Koncertterem

Keep Floyding

  • Rock

A Keep Floyding Magyarország-, és a régió legsikeresebb Pink Floyd tribute együttese. A legelsőtől a legutolsó nagylemezig minden zenei éra érintésre kerül, kiemelt hangsúllyal a korszakos slágerekre, egy igazán jó hangulatú  koncerten. 

Keep Floyding

A Keep Floyding Magyarország-, és a  régió legsikeresebb Pink Floyd tribute együttese. Az idén huszadik  esztendejét betöltő zenekar a kezdetektől fogva feladatának érezte a  Floyd zenéjének hiteles és igényes tolmácsolását, évről-évre újabb  mérföldkövek és koncerthelyszínek meghódításával. Repertoárjuk a  közismert dalok mellett mindig tartalmaz ritkán hallott zenei  különlegességeket, koncepcióba szervezett - teljes albumokat is. Minden  egyes műsort a helyszín és az alkalom jellegéhez formálva igyekeznek  egyedülálló koncertélményt biztosítani.

Negyedik  alkalommal tér vissza a zenekar az A38 hajóra, ahova a klasszikus Keep  Floyding Experience nevű programmal készül. A legelsőtől a legutolsó  nagylemezig, minden korszak érintésre kerül, kiemelt hangsúly kerül a  korszakos slágerekre, egy igazán jó hangulatú koncerten.

Légy  részese ezen a márciusi estén a kompromisszum-mentes hangzásnak,  bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szólhat úgy mint az albumon,  megfejelve az élőzene varázsával. Vedd meg jegyed és csatlakozz hozzánk  erre a csodálatos pszichedelikus rockzenei utazásra.

Tagok:

Goldschmidt Gábor - gitárok, ének

Tóth András - gitárok

Segesdy Márton - billentyűk, ének

Heinfarth György - dobok

Balázs Bálint - basszusgitár, ének

Haáz Imre - szaxofon

Garda Zsuzsanna - ének

Simon Edina - ének


Prohászka Ferenc - Hang

Németh Zoltán - Fény

Balázs Lajos - Vizuál

Linkek

Galériák

  • Keep Floyding
    4

A helyszín