Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Kaukázus: Egyetlen szó - szezonzáró koncert

Kaukázus: Egyetlen szó - szezonzáró koncert

Kaukázus: Egyetlen szó - szezonzáró koncert
szeptember
17
csütörtök 19:20
Koncertterem

Kaukázus: Egyetlen szó - szezonzáró koncert

  • Pop
  • Rock

Nyárzáró koncertet ad a Kaukázus az A38 Hajó Koncerttermében! Ünnepeljük meg együtt legújabb daluk megjelenését, melynek címe Egyetlen szó!

A teltházas Kobuci kert után újabb bevetésre készül a Kaukázus: az A38 Hajó Koncerttermében tartják nyárzáró estjüket. 

A belépők limitált példányszámban vásárolhatóak, érdemes hamar beszerezni őket, hogy együtt tombolhassunk az utolsó nyári napok egyikén. Elhangzanak a régi kedvencek, valamint a legújabb dal is, melynek címe Egyetlen szó.

Mindenkit sok szeretettel várunk a fedélzetre, mely elrepít minket Görögországba és Kaliforniába is.

KHJ - Hallgatós: 19:20
Kaukázus:20:10Galéria

Kaukázus

2004-ben Tatabányáról indult el a zenekar, amelynek filozófiája, szövegvilága, a könnyűzenéhez való viszonya és persze a koncertjeik minősége szép lassan maga köré vonzotta a közönséget. A Kaukázusnak nemcsak izgalmas dalai vannak, hanem generációs hang is, mely időközben slágeressé érett. A KpOp című lemez, amely 2018-ban jelent meg: mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy időmúlásról, kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről - és természetesen rólunk szól. A frontember új tagokat kért fel ezen remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speckó szövegvideók tartoznak, segítenek rávilágítani arra, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást egymásra és ránk a főszereplő emberekre.

A Szalai Éva, a Tartós béke és a Teszkó, a zenekar első szakaszában született nagyszerű, erős dalok, melyek méltó folytatása a Honvéd, a Lila és a Kalifornia.

2019-ben megjelent a Hajnali fény című kislemez.

Az elmúlt 16 év már sok zsúfolásig megtelt nézőteret is hozott az alterpop okos, odafigyelős szövegeket éneklő és tánczenét játszó zenekarnak.

Az idő gyorsul, szerencsére az alkotói kedv és képesség is megvan, a formáció idén  újabb  nagylemezzel kedveskedik majd az egyre gyarapodó közönségének. Erről az albumról már jó pár dalt hallhattak a rajongók a koncerteken, többek között a Görögország című szerzeményt, melyhez tartozó videoklipet már megnézheti mindenki a zenekar Youtube-csatornáján.

A Kaukázusban egyszerre tud meggyőző lenni a szubkultúrának, de ugyanakkor a városi és lakossági rendezvényeken is működnek a dalok. A frontember a zenekarral együtt képes generációkat átívelő kapcsolatteremtésre.

A zenekar tagjai:
Kardos-Horváth János: basszusgitár, ének, akusztikus gitár
Domokos Tibor: billentyű, szintetizátor, vokál
Kis Tibor „Sztív”: gitár, tánc
Prommer Patrik: dob, vokál

    

  

  

Linkek

Galériák

  • Kaukázus
    4

A helyszín