Kapitány Máté, SCHMRK

Kapitány Máté, SCHMRK

Kapitány Máté, SCHMRK
június
21
szerda 19:00
Tetőterasz

Kapitány Máté, SCHMRK

  • Hiphop, Funk, Soul

Nyárindító hajóterasz-bál egy izgalmas újsulis rapper hármasfogattól: a még mindig nagy ígéretnek számító Kapitány Máté mellett két ifjú titán, Schmrk és A T4g osztja meg világnézetét ugrálható formában.

Kapitány Máté a 2010-es évek második felétől reflektorfényben áll: producerként jelentős részt vállalt Krúbi Ösztönlény c. nagylemezének készítésében. 2019-ben saját anyagaival rakta le névjegyét - JEEP:A és ISTVÁN vol. 1., amit 2020-ban az "y" követett. Legutóbbi nagy dobása Beton.Hofi karrier-berobbantó "comic sins" albumán való közreműködés (MALÉV) volt, májusban azonban végre új anyaggal jelentkezik - a megszokott magas színvonalon - hogy ezen a bulin már együtt nyomhassa vele a nagyérdemű az új szövegeket.

A fiatal székesfehérvári rapper, Schmrk januárban jelentette meg bemutatkozó albumát, amely egyenes folytatása a korábbi, Lunarral közös számainak. A személyes, önterápiás album egy számára nehezebb időszakban készült, annak sikeres lezárásaként, de a dalokba zárt fájdalom várhatóan ezen a fellépésen is friss energiaként fog újra feltörni.

Kapitány Máté:  https://open.spotify.com/artist/2Z3ar2v1UZV7rR8R4qZMTn...

Schmrk: https://open.spotify.com/artist/4olMxMrYJskfQBkhkjmGZU...

Esemény a facebookon

A helyszín