Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon nem fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt. Csütörtökön 11:00-től várjuk ismét vendégeinket!

Kaltenecker-Markó duó

Kaltenecker-Markó duó

Kaltenecker-Markó duó
július
19
csütörtök 20:30
Tetőterasz

Kaltenecker-Markó duó

  • Jazz
  • Rock

A két kiváló zenész projektje különleges zenei utazásra invitálja a hallgatókat: a pszichedelikus rock-tól, a trip-hop-on át a techno-ig számos elektronikus zenei stílus kerül megidézésre teljesen élőben, billentyűs hangszereken és dobszerelésen. 

Kaltenecker-Markó duó

Kaltenecker Zsolt és Markó Ádám a hazai zenei élet meghatározó alakjai. Duó projektjük különleges utazás- ra invitálja a hallgatókat: A pszichedelikus rock-tól, a trip-hop-on át a techno-ig számos elektronikus zenei stílus kerül megidézésre teljesen élőben, billentyűs hangszereken és dobszerelésen. Ez a minimál felállás nagy kihívás, de ugyanakkor jó lehetőség is a két zenész számára, hogy a közönség által talán kevésbé ismert oldalukat is megmutassák. Zsolt különleges, a témáktól, szólóktól teljesen függetlenített balkéz-basszusai, illetve Ádám a tőle megszokottnál intimebb, szabadabb, ugyanakkor szólisztikusabb dobolása ebben a formációban érényesülnek leginkább.  A duó Zsolt szerzeményeit játssza.

Galériák

  • Kaltenecker-Markó duó
    3

A helyszín