Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon nem fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt. Csütörtökön 11:00-től várjuk ismét vendégeinket!

Pesti Estek: Jóvilágvan (SK)

Pesti Estek: Jóvilágvan (SK)

Pesti Estek: Jóvilágvan (SK)
július
13
péntek 20:00
Koncertterem

Pesti Estek: Jóvilágvan (SK)

  • Elektronikus
  • Rock

A kiváló párkányi zenekar egyedülálló humorával, dalszövegeiben egy keserédes hrabali világot idéz meg, míg zenéjében saját megfogalmazása szerint elektronikus káoszt hoz létre, rock és underground elemek keveredésével.

Jóvilágvan

A Jóvilágvan 2007-től működik azért, hogy megérintsen, kifejezzen és őszinte legyen.
A héttagú csapat baráti társaság, akiknek fontos a zene iránti alázat, a közös alkotás és a különböző művészeti ágak közelítése. Jelenleg Felvidék legismertebb underground zenekara.

A Jóvilágvan eleddig három lemezt jelentetett meg: Hanne (2011), Štúrovszkaya (2013) és jóvilágvan (2017)

Dalaikat magyar nyelven szerzik, melyekre a mély gondolatiság és a költői kifejezésmód jellemző. Zenéjük ötvözi a legkülönfélébb stílusokat, a népzenétől a vad elektronikáig.  2015-ben Harmónia díjjal jutalmazták Levegő című dalukat, mely az eddigi legnagyobb szlovákiai magyar zenei koprodukció és a Gombaszögi Nyári Tábor fesztiválhimnusza volt.

Legújabb, idén márciusban megjelent lemezük az előzőekhez képest nyugodtabb hangvételű, tudatosan kiüresedő dalokat tartalmaz, főként ebből adnak majd ízelítőt az A38 gyomrában!

Felállás:
Bokor Réka - ének
Gazdík Miroslav - basszusgitár
Takács Bálint - dob
Szabó Máté - gitár
Trencsík Pál - billentyű, hegedű
Valasek Zoltán - gitár
Matus Péter - basszusgitár, billentyűk

 

Galériák

  • Jóvilágvan
    6

A helyszín