Jónás Vera

Jónás Vera

Jónás Vera
augusztus
14
szerda 20:00
kiállítótér

Jónás Vera

 • Pop

Jónás Vera olyan crossover dalszerzői stílusban írja és szólaltatja meg dalait, amely ötvözi az élő elektronikát a teljesen akusztikus hangzással, és teszi ezáltal is egyedivé és eredetivé a dalokat.


Galéria

Jónás Vera

Bookline B-oldal sorozatunkban az est két zenei szettje között Szabó Ádám tart a fellépőkkel az általuk, mint zenéjükkel és szellemiségükkel rokon, számukra különlegesen fontos kötetről beszélgetést. Ezen az estén Jónás Vera Anne Cathrine Bomann Agathe című kötetét ajánlja.

Jónás Vera Artisjus Junior Dalszerző, valamint Fonogram-díjas énekesnő dalainak stílusmeghatározása személyes könnyűzene: a hol táncolni való, máskor megnyugtató dallamokon, valamint szövegeken keresztül koncertjei alatt szinte belelátunk a Jónás Vera Experiment frontemberének lelkébe. Vera karizmatikus egyénisége a dalokból, valamint a színpadi jelenlétéből is sugárzik a közönség felé, ennek köszönhetően nem csak Magyarországra, hanem a környező országokba is szívesen hívják koncertezni, de már a legnagyobb európai showcase fesztiválon, a Eurosonicon is bemutatkozott.

  


Videók

Linkek

Galériák

 • Jónás Vera
  3
 • Turbo, Jónás Vera

  2017. április 1.

  24
 • Dunapest - Mius, Jónás

  2016. június 18.

  23
 • Bin-Jip, Jónás Vera

  2015. december 29.

  17

A helyszín

kiállítótér