Kiállítótér

Xmas Yoga-karácsonyi jóga a Dunán

Idén indult a Yoga Brunch sorozata, ebben az évben kezdtünk együtt jógázni különleges programokon, s mivel ennyire szerettétek és hétről hétre jöttetek gyakorolni, szeretnék veletek ezúttal egy rendhagyó helyszínen ünnepeli: most a Dunára invitálunk Titeket, ahol a vízen fogunk jógázni a karácsonyi ünnepek alkalmával! Méghozzá Budapest egyik legkultikusabb helyszínén, az A38 hajón!

Mire számíthatsz ezen a különleges alkalmon?

Egy 90 perces hatha flow gyakorlatra, miközben a Dunát látod magad alatt, majd utána közös gyümölcs-nassolásban lesz részed a terem jóvoltából! A jógaóra alatt profi fotós fogja megörökíteni a gyakorlásunkat és az óra végén bátran meglehet kérni hogy készítsen képet rólad a gyönyörű panorámával a jóga matracodon! Mivel ez egy karácsonyi meglepetés Nektek, mert ilyen lelkesen jöttetek egész évben jógázni, kaptok egy kis ajándékcsomgot is a Zanza Cosmetics és a Focenza jóvoltából!

Másokra is gondolunk az ünnepek alkalmával, ezért az esemény keretein belül ruhagyűjtést szervezünk a rászoruló gyermekeknek, amit a rendezvény után a Dankó utcai hajléktalan óvodába eljuttatunk!

A program ár 3800 Ft és a helyek száma korlátozott! A jegyet megveheted elővételben itt: vagy az A38 jegypénztáránál és kérünk szépen e-mail-ben is regisztrálj itt.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.