Elmarad: Joep Beving (NL), Lukas Lauermann (AT)

Elmarad: Joep Beving (NL), Lukas Lauermann (AT)

Elmarad: Joep Beving (NL), Lukas Lauermann (AT)
április
6
hétfő 20:00
Koncertterem

Elmarad: Joep Beving (NL), Lukas Lauermann (AT)

  • Jazz
  • Komolyzene

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a világméretű  egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve  elmarad az idén 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál.
 Mindent elkövetünk azért, hogy az eseménysorozat látogatóit folyamatosan  tájékoztassuk az elmaradt programokkal kapcsolatos tudnivalókról. A  megvásárolt jegyek visszaváltására a fesztivál weboldalán lesz  lehetőség, ennek módjáról és részleteiről hamarosan a  www.btf.hu oldalon találhatnak információt.Az online zenei térben a műfaj egyik legtöbb követővel rendelkező művészének álmodozó, melankolikus, minimalista zenéje az embert a legközvetlenebb módon szeretné elérni, olyasféle egyetemes zenei nyelven, melyre mindenfajta kulturális kötődés nélkül lehet ráhangolódni. „Fantasztikus dolog látni, hogy bárkit elérhetünk a világban, ha olyan zenét játszunk, amelyben valóban mélyen hiszünk, zenét a legtisztább formában” – foglalta össze művészi hitvallását Joep Beving.

2017-es, nagy sikerű budapesti fellépése óta a holland zongorista két nagylemezt adott ki. A korábbi munkáit újragondoló, 2018-as Conatust több zenész közreműködésével rögzítette, 2019-es Henosis című albumával pedig visszatért korábbi, szólózongora-centrikus darabjainak munkamódszeréhez.

A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében az A38 Hajóval közös programként, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.  

JEGYVÁSÁRLÁS A BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL OLDALÁN

 

Az estet a kiváló ifjú bécsi csellóművész és zeneszerző Lukas Lauermann szólókoncertje vezeti fel.   


A helyszín