Jetlag

Jetlag

Jetlag
szeptember
19
szombat 21:10
Koncertterem

Jetlag

  • Elektronikus
  • Pop

ÚJ IDŐPONT! Szeptember 19-én az A38-on landol a JETLAG, hogy itt mutassa be új, második nagylemezét. A zenekar energikus és látványos show-val, különleges vendégekkel, új és alaposan átdolgozott dalokkal és persze a stabil közönségkedvencekkel indítja a szezont a Hajón.

Jetlag

A JETLAGet 2016-ban alapította Molnár Tamás és Czoller Bence.  A csapat már a bemutatkozó koncertjével is megtöltötte az Akvárium  Klubot, meghívást kaptak a legnépszerűbb magyar fesztiválokra,  elektropop dalaik pedig sorra váltak a rádiós playlistek gyakori  szereplőivé.

Saját gyártású és rendezésű videoklipjeiket olyan különleges helyszíneken készítették, mint Izland (Sziluett), vagy a Kínai Szivárványhegyek (Emlékbe), de forgattak berlini kémbázison (Égen át), elhagyott uszodában (Hülyeakaroklenni) és egy  repülőgépszimulátorban is.

A koncerteken 5 tagúvá bővülő zenekar 2018-ban meghívást kapott a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatóba, Ami itt történik, itt is marad  címmel ők jegyezték a STRAND fesztivál hivatalos himnuszát,  végigturnézták a legjelentősebb nyári fesztiválokat (SZIGET, VOLT,  STRAND, CAMPUS, SZIN, FEZEN), de játszottak a Budapest Parkban, a Barba  Negra Trackben, az A38 hajón és az Akvárium Klubban is. Extra  produkcióként szerepeltek az X-Faktorban, és 2018-ban Petőfi Zenei Díjra  is jelölték őket az év felfedezettje kategóriában.

Dalaikat  kiemelt rotációban játssza a Petőfi Rádió épp úgy, mint a vidéki  csatornák, így állandó résztvevői a toplisták élmezőnyének. 2019  januárjában 3 dallal szerepeltek a rádiós TOP 40-ben, ahol az Égen át című daluk már több mint 90 hete stabilan jelen van.

 

 

  

  

  

2016 NYARÁN EGY EGÉSZEN ÚJ, ADDIG ISMERETLEN, MÉGIS JÓL BEAZONOSÍTHATÓ ZENEKAR JELENT MEG MAGYARORSZÁG LÉGTERÉBEN. A JETLAG ELECTROPOPJA HAMAR A RÁDIÓS JÁTSZÁSI LISTÁK ÉLÉN LANDOLT, ÉS A CSAPAT A LEGMENŐBB KLUBOKBAN ÉS FESZTIVÁLOKON KAPOTT LESZÁLLÁSI ENGEDÉLYT. A ZENEKART 2016-BAN ALAPÍTOTTA MOLNÁR TAMÁS ÉS CZOLLER BENCE, AKIK BŐ EGY ÉVTIZEDES ZENEI MÚLTJUK SORÁN KORÁBBI ZENEKARAIKKAL MAJD’ EGY TUCAT ZENEI DÍJJAL, TOPLISTÁS DALAIKKAL, TELTHÁZAS KONCERTJEIKKEL ÉS TÖBB MILLIÓS NÉZETTSÉGŰ VIDEOKLIPJEIKKEL MÁR BIZONYÍTOTTAK. A JETLAG MÁR A BEMUTATKOZÓ KONCERTJÉVEL MEGTÖLTÖTTE AZ AKVÁRIUM KISHALL-JÁT. EGY OLYAN PRODUKCIÓT TETTEK SZÍNPADRA, AMELY MEGSZÓLALÁSÁBAN ÉS LÁTVÁNYBAN IS EGYEDÜLÁLLÓ ÉS ÚJSZERŰ ITTHON. - A KONCERTEKEN 6 TAGÚVÁ BŐVÜLT ZENEKAR ÉLŐ PRODIKCIÓJÁVAL JÁTSZOTT LEGMENŐBB HAZAI FESZTIVÁLOKON (SZIGET, VOLT, STRAND, CAMPUS, SZIN, FEZEN) A FŐVÁROS LEGNÉPSZERŰBB HELYEIN (BUDAPEST PARK, BARBA NEGRA TRACK, AKVÁRIUM, A38) ÉS A KULTIKUS VIDÉKI KLUBSZÍNPADOKON IS. EXTRA PRODUKCIÓKÉNT SZEREPELTEK AZ X-FAKTORBAN, KÉSŐBB A NAGY-SZÍN-PAD! TEHETSÉGMUTATÓBAN LÁTHATTUK ŐKET, ÉS MÁR 2018-BAN PETŐFI ZENEI DÍJRA JELÖLTÉK A ŐKET. - DALAIKAT KIEMELT ROTÁCIÓBAN JÁTSZA A PETŐFI RÁDIÓ ÉPP ÚGY, MINT A VIDÉKI CSATORNÁK, ÍGY FOLYAMATOSAN OTT VANNAK A RÁDIÓS JÁTSZÁSI LISTÁK ÉLMEZŐNYÉBEN. 2019 JANUÁRJÁBAN 3 DALLAL SZEREPELTEK A MAGYAR RÁDÓS TOP 40 SLÁGERLISTÁN, AHOL ÉGEN ÁT CÍMŰ DALUK MÁR 44 HETE A TOP 10-EN BELÜL MOZGOTT. ŐK JEGYZIK A 2018-AS STRAND FESZTIVÁL HIMNUSZÁT IS, MELY 30 HETE A TOP 40-ET ERŐSÍTI. - KLIPJEIK A KEZDETEKTŐL FOGVA ROTÁCIÓBAN PÖRÖGNEK A LEGNÉZETTEBB ZENETÉVÉKEN (MTV, MUSIC CHANNEL, SLÁGER TV). FORGATTAK VIDEÓT IZLANDON, SARKI FÉNYBEN, BERLINBEN EGY EGYKORI KÉMBÁZIS TETEJÉN, DE KÍNÁBAN, A SZIVÁRVÁNYHEGYEK KÖZÖTT IS. DALAIKBAN ÉS KLIPJEIKBEN OLYKOR DIREKT MÓDON, MÁSKOR METAFORIKUSAN JELENIK MEG A REPÜLÉS, VAGY ANNAK SZINONIMÁJA. A BULIKON TEMATIKUS VIZUÁLLAL ÉS LÁTVÁNNYAL DRAMATURGIAILAG IS UTALNAK ARRA, HOGY A NÉZŐ NEM CSUPÁN EGY KONCERTRE, MINT INKÁBB EGY REPÜLŐÚTRA VÁLT JEGYET.


Linkek

Galériák

  • Jetlag
    1

A helyszín