Kiállítótér

Indigó - lemezbemutató koncert, vendég: Shaibo

Egy elképesztő hangú fiatal, de máris érett jazz-énekesnő, Indigó lép fel kiváló zenekarával ezen az estén, akik előtt egy remek fiatal, jó hangulatú formáció, a Shaibo röpíti jó hangulatba a közönséget.

Indigó új lemeze a koncert után kedvezményes áron, 2000 forintért megvásárolható.

Indigó

Indigó különleges atmoszférájú, érzékeny, ugyanakkor élettel teli zenéje a modern jazzből és könnyűzenei műfajokból táplálkozik. Az ének és a hangszerek megszólalását élő elektronika egészíti ki, bensőséges, titokzatos és meglepetésekkel teli zenei világot alkotva. Az Indigó Palágyi Ildikó gyermekkori becenevéből vált alkotói névvé, ami a személyes hangvételre és a projekt céljára, az egységes zenei lenyomat készítésére egyaránt utal.

Indigó a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán diplomázott, jelenleg a mesterképzés végzős hallgatója. 2016 óta az ELTE-BGGYK zeneterapeuta képzésének óraadó tanára, ahol Ének pedagógia és improvizáció tárgyat oktat.

2015 tavaszán hívta életre saját dalait játszó formációját. 2016-ban meghívást kapott a Müpa Jazz Showcase fellépői közé, azóta rendszeresen hallható a hazai klubokban és fesztiválokon. A zenekar ezen az estén mutatja be “Salt” című debütáló nagylemezét, mely először az A38 közönsége számára lesz kézbe vehető.

Felállás:
Palágyi Ildikó ‘INDIGÓ’ – ének, looper
Gyémánt Bálint – gitár
Bartók Vince – basszusgitár
Szabó Dániel Ferenc – dob

Shaibo

A bő egy éve alakult Shaibo-t négy fiatal, de profi zenész alkotja. Amellett, hogy több regiszterből táplálkozó, kifinomult zenét játszanak, egy olyan kollektíva, akiknél a zenekar tagjai közt cirkuláló pozitív energia menthetetlenül átragad a közönségre. Összehasonlíthatatlan, egyedi hangzásvilágukban az alkotói flow kapja a legnagyobb szerepet. A 2016-ban megjelent Corralium EP óta is folyamatosan ontják magukból az új dalokat, első nagylemezük idén májusban jelenik meg.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.